HD 530 performansı nasıldır?

Ben oyun esnasında aniden donup şöyle bir hata alıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    327,6 KB · Görüntüleme: 79
Dostum HD530 yabana atılacak bir grafik işlemcisi değil.FIFA 16 'yı açacaktır diye düşünüyorum.Bende FIFA 16 oyuncusuyum.GT320M ile oynamaya çalıştım ancak Directx sürümü güncel olmadığı için oynayamadım.Sanal Directx 12 ye aldığımda ise kasma oluyor.Kendi Directx sürümüne geçtiğimde ise kasmadan oynatıyor ancak bu seferde oyunun yükleniyor kısmında kalıyor ve ekran kartınız düşük diye hata veriyor.Kısacası HD530 Şuanki güncel oyunları LOW ayarda oynatacaktır diye düşünüyorum.
 
Dostum HD530 yabana atılacak bir grafik işlemcisi değil.FIFA 16 'yı açacaktır diye düşünüyorum.Bende FIFA 16 oyuncusuyum. GT320M ile oynamaya çalıştım ancak Directx sürümü güncel olmadığı için oynayamadım.Sanal Directx 12'ye aldığımda ise kasma oluyor.Kendi Directx sürümüne geçtiğimde ise kasmadan oynatıyor ancak bu seferde oyunun yükleniyor kısmında kalıyor ve ekran kartınız düşük diye hata veriyor.Kısacası HD530 şuan ki güncel oyunları LOW ayarda oynatacaktır diye düşünüyorum.
Ben şuan Fifa 16 oynayabiliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı