Bende de öyle "HD 4600 series" yazıyor fakat kart HD 4650.HD serisi kartların çoğunda var bu durum.
HD 5000 serisi kart var.
Bende de öyle "HD 4600 series" yazıyor fakat kart HD 4650.HD serisi kartların çoğunda var bu durum.
Sonuç olarak ben bir türlü oynanabileceğini düşünüyorum. Ama sabit 60 FPS, 1080p falan beklemeyin. 1280x720'de oynanır arada düşük FPS ile.
Var incelemelerini bile yapmışlar. ATI RADEON 5400!. Performans canavarı? | DonanımHaber Forum
"Oynanır mı?" diye sormuşsunuz ben de cevabı veriyorum. Bu kadar kasmaya gerek yok, oyunu satın alın kasıyorsa 2 saatten fazla oynamak ve 14 günden önce iade etme şartlarını yerine getirerek iade edersiniz. Ekran kartınızın tam modelini tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Başlığı bir tekrardan okur musunuz?
"Oynanır mı?" diye sormuşsunuz ben de cevabı veriyorum. Bu kadar kasmaya gerek yok, oyunu satın alın kasıyorsa 2 saatten fazla oynamak ve 14 günden önce iade etme şartlarını yerine getirerek iade edersiniz.
Bu kart HD 5450 ile aynı frekans değerlerinde. HD 5450'dir donanım haber yerine daha doğru bir kaynak bulmalısınız.
Oynanır muhtemelen. Ama FPS düşük 720p'ye kıyasla. Aklınızda bir çıkarım olsun diye oynadığım çözünürlüğü belirttim, ayrıca monitörünüz 1280x720'nin üstünde olduğu için isterseniz o çözünürlüğü kullanabiliyorsunuz. Olmazsa 4:3 çözünürlükleri (1024x768, 1280x1024 gibi) deneyebilirsiniz. Çok ağır bir oyun değil, dediğim gibi FPS düşük olursa iade edebilirsiniz.Tamam da 1600x1200'de oynanır mı diye sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.