HD 5450 Performans Sorunu

• Konuyu başlatan Gosh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 868

Gosh

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar belirttiğim gibi bu ekran kartıyla hiçbir oyunu adam akıllı oynayamıyorum bu arada bilgisayarım markası Casper. Online oyunlarda bile çok kötü performansı var ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Program vesaire önerebileceğiniz tavsiyeler varsa bekliyorum.
Bu arada sistemim bu:
  • İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80 GHz
  • RAM: 2,00 GB
  • x64 bit işletim sistemi Windows 10 Home Single Language
  • Ekran kartı: AMD HD 5450 1GB
  • HDD: Western Digital 160 GB HDD

Ne yapabilirim lütfen yardım edin artık bıkkınlık geldi bu takılma ve kasmalardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 5450 güçlü bir kart değil, giriş seviyesi bir kart. Performans alamaman normal.
Üstüne de Casper kalitesi(!) eklenince sonuç bu oluyor.

Maalesef bilgisayarınız eskimiş ofis bilgisayarı haline gelmiş. Bilgisayarı oyun açmaya zorlamayın fıtratında yok. Oyun istiyorsanız ekran kartı güçlü olabildiği kadar yeni nesil sistem kurmanız ya da Apu sistemlere yönelmeniz gerekmekte. Ve mümkünse sevimli hayaletten uzak durun.

2 GB RAM ile kullandığınız 64 bit Windows 10 sistemi zorluyor. Onun yerine 32 bit bir işletim sistemi kurarsanız sistemi daha verimli kullanabilirsiniz. Oyun performansını arttırmak istiyorsanız eğer başta ekran kartı ve RAM olmak üzere işlemci değişimi de yapmanız gerekecek ki tüm bunları yapmaktansa yeni sistem toplamak daha karlıdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı