oTheKahraman
Hectopat
Daha fazla  

Öncelikle selamun aleyküm herkese. Ben yine bu konuya benzer bir konu daha açmıştım önerileri dinleyerek en çok tavsiye edilen ekran kartını aldım fakat hala istediğim minimum performansı alamadım. Ekran kartım MSI AMD Radeon HD 5450'dir. Bana fazlasıyla yetecek bir ekran kartı çünkü fps en düsük oyunlardan biri olan Wolfteam'ı oynuyorum değil oynamaya çalışıyorum fakat fps engel oluyor. Fps bazen tam istediğim gibi oluyor ve Wolfteam'ı hiç kasmadan oynuyorum. Bazen de oyunda hareket dahi edemiyorum. FPS aralıklarım çok fazla oluyor.
Artık bezdim bu bilgisayardan fakat bazı nedenlerden dolayı yeni bir PC almam maalesef imkansız. Beni idare edecek kötü bir bilgisayarım var fakat bana yardımcı olursanız ve o bana cok nadır rastlayan fps rahatlığını sürekli olarak devam etmesini istiyorum.

Artık bezdim bu bilgisayardan fakat bazı nedenlerden dolayı yeni bir PC almam maalesef imkansız. Beni idare edecek kötü bir bilgisayarım var fakat bana yardımcı olursanız ve o bana cok nadır rastlayan fps rahatlığını sürekli olarak devam etmesini istiyorum.