HD 5470 laptopa Windows 11 kurulmalı mı?

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
RAM
6
SSD veya HDD modeli
500 GB HDD.
Ekran kartı
HD 5470
İşlemci
i5-460M
Arkadaşlar selam, şu an kullandığım laptop Windows 10 da kastığı için Windows 7 kullanıyorum fakat sürekli farklı hatalar almaktan bıktım. Windows 7 de kullansam da YouTube'dan 480p üzeri video zaten izleyemiyorum. Oyunları da GeForce NOW'dan oynuyordum. Windows 11 Windows 10'a göre hafif çalışıyor diyorlar. Windows 11 bypass yöntemi ile kursam sorun çıkartır mı? Windows 10'dan hafif çalışsın biraz daha az kasarsa yeter. Bu arada laptop Dell N5010 orijinal adaptörü bozulmuştu aynı voltaj ve amper ayarlarında başka bir adaptör ile kullanıyorum fakat laptop orijinal 90W AC adaptör uyarısı veriyor ve uyarıda performans kaybı olacak falan diyor. O yüzden bilgisayar kasıyor performansı düştüğü için.

Daha düşük sistemlere kuranlarda oluyor ancak tavsiye etmiyorum ve o sistemde SSD de olmadığı için performans ciddi anlamda düşecektir. Önerim 8.1 Single Language.

O sistemin bir benzerini kız arkadaşım kullanıyor, SSD olmasına rağmen Windows 10'da acı çekiyordu resmen. Önerim Windows 8.1 kurmanız, o sistem için biçilmiş kaftan.

8.1 çok kez kurdum fakat ne yaptıysam kurtulamadığım hatalar çıkıyordu. 1 2 kullanımdan sonra ortaya çıkıyorlardı ve hiçbir uygulama vs. kurulmuyordu, program açarken hatalar verip duruyordu. Linux da kurdum fakat uygulama desteği konusunda sınırlı olduğu için ve TEKNOFEST ve TÜBİTAK için yaptığımız proje dolayısıyla Windows kullanmak zorundayım. Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
Katılıyorum. Tabiri caizse 8.1 bu işin adamıdır.
peki NT Lite ile Windows 11 düzenlesem forumdaki rehberi uygulayarak, ayrıca toolbox gibi bir şey ekliyorlar katılımsız uygulama kurmak için. Ben toolbox eklemesem bilgisayara normal sürümdeki gibi internetten istediğim uygulamayı setup ile kurabilirmiyim?
8.1 çok kez kurdum fakat ne yaptıysam kurtulamadığım hatalar çıkıyordu. 1 2 kullanımdan sonra ortaya çıkıyorlardı ve hiçbir uygulama vs. kurulmuyordu, program açarken hatalar verip duruyordu. Linux da kurdum fakat uygulama desteği konusunda sınırlı olduğu için ve TEKNOFEST ve TÜBİTAK için yaptığımız proje dolayısıyla Windows kullanmak zorundayım. Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

peki NT Lite ile Windows 11 düzenlesem forumdaki rehberi uygulayarak, ayrıca toolbox gibi bir şey ekliyorlar katılımsız uygulama kurmak için. Ben toolbox eklemesem bilgisayara normal sürümdeki gibi internetten istediğim uygulamayı setup ile kurabilirmiyim? @MBAMKaspersky @Ediz41

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı