HD 5570 düşük GPU kullanımı sorunu

Makaleler
21
Daha fazla  
Asus HD 5570 ekran kartına sahibim. Başka oyunlarda incelemedim fakat Skyrim'de GPU kullanımı neredeyse hiç yükselmiyor. Hep %45-55 seviyelerinde dolaşıyor. CPU kullanımı da aynı şekilde düşük seviyelerde. Anlamadığım şey oyunda takılmalar da oluyor yani %50 kullanım oyuna yetmiyor. Buna rağmen ekran kartımdan tam verim alamıyorum. Sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Oyun grafiklerini en yüksek ayara çek.
Tavsiye olarak oyunu modlamanı öneririm. Bethesda oyunları bug ve teknik sorunlarla doludur.
Skyrim hangi sürümünü satın aldın?
Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch
Unofficial Skyrim Special Edition Patch
Special edition en son çıkan grafikleri iyileştirilmiş ve tüm DLC içinde bulunan sürümüdür.
Legendary edition ilk çıkan versiyon tüm DLC satın alınmış halidir. The Elder Scrolls V: Skyrim olarak geçer. Şu anda Steam mağazasında satılmıyor. Harici olarak G2A, Kinguin gibi sitelerde satılıyor.

Screenshot_1.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
En basit şekliyle yorum yapacak olursam; sisteminiz bu oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor maalesef. İşin modlama boyutu ile oyunun hafifletilmesi vs. gibi işlemler oyunu ne derecede akıcı hale getirir bilemiyorum.

Yalnızca whiterun solitude gibi şehirlere girince droplanmalar oluyordu. Tek sorunum buydu. Bende kullanım değerlerini kontrol edeyim dedim ve gpu ve cpu'nun tamamen kullanılmadığını farkettim. Bunu nasıl çözebilirim dile getirmek istediğim şey bu. Onun dışında Skyrim'in içinde veya mağaralarda yüksek ayarlarda +80 mod ile 40-45 fps üstünde oynayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı