HD 5570 Far Cry 3 Kasma

• Konuyu başlatan ilker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.082
I

ilker

Ziyaretçi
  • Intel Core 2 Duo E4300
  • MSI P4M890
  • DDR2 Kingston 667 Mhz Bellek
  • 160 GB Sata HDD

Beyler Far Cry 3 en düşük ayarlarda bile kasıyor. 1.02 patch kurulu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ama çok normal. İşlemci kötü (biraz), ekran kartı çok düşük soldan 2'ci rakamı 5 olan karttan ne bekleyebilirsin ki? Üstelik DDR2 RAM. O sistem ile düşük ayarda bile oynayamazsın
Far Cry 3'ü.

Yapman gereken yeni bilgisayar alman. Upgrade yapmanı önerirdim ancak o sisteme yatırım yapmanı pek tavsiye etmiyorum, çünkü yatırım yapsan alman gereken parçalar ekran kartı, RAM, işlemci, anakart, PSU.

Bunları alacağına yeni bilgisayar alırsın.

Kardeş gerçekten moralim çok bozuk. BF3'ü highta oynarken bu oyunu neden böyle yapıyor? Aslında boşta gezerken low ayarlarda 30 FPS veriyor ama çatışma gelince 15'e kadar düşüyor.

Senin asıl sorunun ekran kartın değil ki. Tamam ekran kartın iyi sayılmaz ama o oyunu çalıştırır. İşlemci ve RAM konusunda problemin var. Daha da yeni oyunlar çıktıkça oynaman zor olacak. İleriye dönük yatırım yapmalısın. Low'da çalıştırsa ne olacak? Ayarları açarak oynamak ile en düşük seviyede oynamak arasında çok büyük fark var. İleriye dönük bir sistem toplaman gerekir bu tür oyunları oynaman için artık.

Kardeşim hepiniz uprage diyorusunuz demiyorsunuz ki bütçe var mı? Biz de öğrenciyiz zaten ben bu RAM ve ekran kartını 2 sene önce uprage ile aldım, 2 senede eskimesi hiç normal değil.

Bizim buradan yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

Sana olayı en basit biçimiyle anlatacağım:

Anakartındaki yonga seti (VIA P4M900) Şubat 2006'da piyasaya çıkmış. Oynamak istediğin oyun ise geçen ay piyasaya çıktı. Arada 6 sene var! Maalesef bu sistem ile buradan daha öteye gidemezsin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı