HD 5800 Sistem Ani FPS Düşmesi

Ekran kartı zamanının en iyi kartlarından ve sistemi kurtaran o. Diğer donanımlar yetersiz.

Anlaşılan ayarları kısmış, bu yüzden bu derece yüksek FPS değerleri alıyorsunuz. Tahminimce arkada olan bazı işlemler RAM tüketince bu oyunda sarkmalara yol açıyor.
Darboğaz yok değil mi?
Ekran kartı zamanının en iyi kartlarından ve sistemi kurtaran o. Diğer donanımlar yetersiz.
Haklısınız işlemcim ve ramlerim cidden yetersiz
Anlaşılan ayarları kısmış, bu yüzden bu derece yüksek FPS değerleri alıyorsunuz. Tahminimce arkada olan bazı işlemler RAM tüketince bu oyunda sarkmalara yol açıyor.
Aslında ayarlar kısık değil En yüksek ayarların 1 tık gerisi

Son düzenleme:
Sizce neyden dolayı kaynaklanıyor? Çünkü 1-2 gün önce hiç böyle bir durum yoktu. Bu gün başladı maçlarda donmalar falan.
Ekran kartınız söylediğiniz oyunların minimum sistem gereksinimlerindekiler ile yakın performansta. Ben onların yalancısıyım. Afterburner verilerine göre ayarları daha da ileri alabileceğinizi söyleyebilirim.
Vallahi iyi doğru diyorsunuz da. Örnek olarak lolden gidelim. Dediğim gibi enyüksek ayarların bi tık gerisi ayarlarda size attıgım ss lerdeki sonuçlar görülüyor

Nasıl bir kasma oluyor onu anlamak için istemiştim. Droplar şekilde mi yoksa sürekli 5-10 FPS mi?
Aslında drop oluyor akıcı bir şekilde ilerliyorum buraya kadar bir sıkıntı yok fakat bazı anlar bir anda gidiyor ve gelmiyor ekran, sonrası reset atmam gerekiyor
370370
Bu SS de darboğaz yok değil mi bir kaç oyun attım ben ekran kartım sürekli %20-30 arası iken işlemci %65 %80 arası sizce neden
+1

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı