Darboğaz yok değil mi?Anlaşılan ayarları kısmış, bu yüzden bu derece yüksek FPS değerleri alıyorsunuz. Tahminimce arkada olan bazı işlemler RAM tüketince bu oyunda sarkmalara yol açıyor.
Haklısınız işlemcim ve ramlerim cidden yetersizEkran kartı zamanının en iyi kartlarından ve sistemi kurtaran o. Diğer donanımlar yetersiz.
Aslında ayarlar kısık değil En yüksek ayarların 1 tık gerisiAnlaşılan ayarları kısmış, bu yüzden bu derece yüksek FPS değerleri alıyorsunuz. Tahminimce arkada olan bazı işlemler RAM tüketince bu oyunda sarkmalara yol açıyor.
Sizce neyden dolayı kaynaklanıyor? Çünkü 1-2 gün önce hiç böyle bir durum yoktu. Bu gün başladı maçlarda donmalar falan.Ekran kartı zamanının en iyi kartlarından ve sistemi kurtaran o. Diğer donanımlar yetersiz.
Vallahi iyi doğru diyorsunuz da. Örnek olarak lolden gidelim. Dediğim gibi enyüksek ayarların bi tık gerisi ayarlarda size attıgım ss lerdeki sonuçlar görülüyorEkran kartınız söylediğiniz oyunların minimum sistem gereksinimlerindekiler ile yakın performansta. Ben onların yalancısıyım. Afterburner verilerine göre ayarları daha da ileri alabileceğinizi söyleyebilirim.
Ben baktım ısı değerlerine ama zorlanmadığı sürece 65i geçmiyorIsınma sorunu olabilir. Ekran kartı fanın kontrol et.
Sizce neyden dolayı kaynaklanıyor? Çünkü 1-2 gün önce hiç böyle bir durum yoktu. Bu gün başladı maçlarda donmalar falan.
video atamam ama attığım ss lerdeki gibi sonuçlar 5 aşağı 5 yukarıBir video atabilir misiniz? MSI Afterburner'da açık olsun.
video atamam ama attığım ss lerdeki gibi sonuçlar 5 aşağı 5 yukarı
Aslında drop oluyor akıcı bir şekilde ilerliyorum buraya kadar bir sıkıntı yok fakat bazı anlar bir anda gidiyor ve gelmiyor ekran, sonrası reset atmam gerekiyorNasıl bir kasma oluyor onu anlamak için istemiştim. Droplar şekilde mi yoksa sürekli 5-10 FPS mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.