Çözüldü HD 630 GTX 1050 Oyunları hangi GPU ile açmalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Belgeler
Daha fazla  
Arkadaşlar iki ekran kartım var biri 1050 4 GB diğeri Intel 630 ben ömür açısından hangisini kullanmalıyım Intel 630 bozulursa ekran gider GTX 1050 bozulursa oyunlar gider ben şöyle yapıyorum Intel'in kaldırdığı oyunları onla oynuyorum kaldırmadıklarını GTX 1050 ile sizce mantıklı mı?

Yok zaten hiç OC çu değilimdir peki sıcaklık sınırı var mıdır varsa ne kadar olsun oyunlarda.
Sıcaklığın en fazla 80-85 derece olmalı oyunlarda. Eğer bu sıcaklığı geçiyorsa fanı kontrol et. Ya da termal macunu değişmesi gerekiyordur.

Sıcaklığın en fazla 80-85 derece olmalı oyunlarda. Eğer bu sıcaklığı geçiyorsa fanı kontrol et. Ya da termal macunu değişmesi gerekiyordur.

Kardeşim NVIDIA profile inspector kullanıyorum oradan sıcaklık sınırı koyuyorum o sıcaklığı harbiden geçmiyor oyunda da performans düşüşü yaşamıyorum sizce zararlı mıdır?

Kardeşim NVIDIA profile inspector kullanıyorum oradan sıcaklık sınırı koyuyorum o sıcaklığı harbiden geçmiyor oyunda da performans düşüşü yaşamıyorum sizce zararlı mıdır?
Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle dediğiniz sistem sıcaklıklar yükseldiğinde fan hızınında otomatik olarak yükselmesi gibi bir şeydir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı