HD 6570 Sistem Valorant kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Daha fazla  
RAM
4 GB
Ekran kartı
HD 6570 1 GB 128 BİT
Anakart
M61PC-M2S
İşlemci
AMD PHENOM X4 9350E QUAD-CORE
Arkadaşlar merhaba. Sistemim Valorant kaldırır mı? Kaldırırsa kaç FPS alırım, 50 FPS alabilir miyim?

Hocam RAM biraz sıkıntılı yani 4 GB yetmez. Valorant işlemci bazlı bir oyun olduğu için işlemciniz önemli. İşlemcinize bakarsak eski bir işlemci fakat en düşük ayarlar 720p çözünürlükte 50 FPS verir diye tahmin ediyorum fakat bu sadece tahmin, çünkü tam olarak değer vermek çok zor.

Hocam RAM biraz sıkıntılı yani 4 GB yetmez. Valorant işlemci bazlı bir oyun olduğu için işlemciniz önemli. İşlemcinize bakarsak eski bir işlemci fakat en düşük ayarlar 720p çözünürlükte 50 FPS verir diye tahmin ediyorum fakat bu sadece tahmin, çünkü tam olarak değer vermek çok zor.

Hocam 4 GB neden yetmezki minimum 4 GB istiyor.

Hocam Windows 7 ve sizin Windows nasıl 3-4 GB kullanabiliyor anlayamadım Windows 10 bile 3 GB ya da 2 GB kullanıyor sizinki Windows 8.1

Hocam ortalama dedim zaten. Hadi sizin dediğiniz gibi olsun. Windows 7 1 GB kullanıyor diyelim. Valorant 5 GB kullanıyor. Toplamı 6 GB yapar gene aşıyor. Hadi Windows'u saymayalım Valorant'ın kendisi 5 GB RAM kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı