Minecraft Java 1.18.1 sürümünde oyunda hareket etmeye başladığım anda 20-30 FPS alıyorum. Hareket etmeyi durdurunca geri 50-60'a yükseliyor bunun sebebi nedir? Çözümü var mı? Oyun orijinal, VSync kapalı ya da açık olması sorunu çözmüyor.
Bu video iyi anlatıyor. Sadece benim demiş olduğum ayarlar öyle kalsın. V-Sync kapalı olmalı. Onun için FPS limitini sınırsız yap videodaki gibi. RAM'ine bakıyorum şimdi.
Ekran kartınız GTA V de bile iyi performans veriyor. Bu oyun için gayet yeterli. İşlemci ize bakamadım henüz ondan dolayı darboğaz yokmuş gibi davranacağım. Ayarlarınızın resmini atın. OptiFine kurun eğer kurulu değilse.
Not: 1.18'in optimizasyon kötüymüş. 1.17 deneyin orada da FPS düşükse sorun başka bir şey.
Ekran kartınız GTA V de bile iyi performans veriyor. Bu oyun için gayet yeterli. İşlemci ize bakamadım henüz ondan dolayı darboğaz yokmuş gibi davranacağım. Ayarlarınızın resmini atın. OptiFine kurun eğer kurulu değilse.
Not: 1.18'in optimizasyon kötüymüş. 1.17 deneyin orada da FPS düşükse sorun başka bir şey.
Uygun ayarlarla Vega 3 (3000G) ile 80 FPS'te yukarı çok rahat alıyorum. Ayarlarını düzgün yaparsan eğer başka bir sorun yoksa hayli hayli 120'den fazla alırsın optimizasyon bağlı olarak.