Hd 6790 sistemi 1000 TL upgrade etme

9966558

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Elimde HD6790 GDDR5 256bit ekran kartı var. Bu ekran kartını koruyarak yeni işlemci, anakart, bellek, harddiske ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum ve bütçemde 1000tl aşmazsak sevinirim.
Ben işlemci olarak iyi bir F/P olduğunu düşündüğüm Fx-6300 düşünüyorum. Tavsiyeleriniz uçuk fiyata sahip olmazsa sevinirim.

Asus R2.0 evo anakartla, Amd fx6300 al keyfine bak. Bende Hd6850 var orta ayarda Watch Dogs açtım. Ultra denemedim ama ultra oynatacağınıda sanmıyorum.

Anakart fazla pahalı geldi bana daha ram ve hdd alacam. Aynı chipsete sahip başka anakartlara yönelmemde bir sorun olmaz sanırsam performans açısından.

Asus M5a78L-M/USB3.0 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum bir sorun teşkil etmedi. Pc'yi toplayalı 5 ay oldu. Sadece UEFI bios kullanamıyoruz. Desteklesede. Güzel kart.

Memnunum 6 çekirdekli canavar. Ne bir boğulma nede takılmalar yaşamadım. Ama kendi stock fanıyla kullanma. Zalman cnps10x modeli pro soğutucu kullanıyorum sanada tavsiye ederim. Kendi stock fanı işlemciye hakaretten başka birşey gibi durmuyor.

Stock soğutucu soğutsa bile sesi insanı deli ediyor bu yüzden zaten çok güzel bir cooler master soğutucum var. 8GB 1600mhz cl9 tek modül ram almayı düşünüyorum ilerde belki ihtiyaç olursa 16 ya upgrade ederim diye. Tek modül ile çift modül arasında bir fark yoktur umarım performans açısından.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı