Çözüldü HD 6850 sistemde 4:3'de blackbar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB Hi Level (2+2)
SSD veya HDD modeli
Seagate Barracuda 500 GB HDD 7200rpm
Ekran kartı
Radeon HD6850 1GB
Anakart
MSI P45 NEO3 FR
İşlemci
Xeon X5450
Merhabalar HD6850 ekran kartım var. Oyunlarda 4:3 çözünürlüğe aldığımda ekranı direkt kare veriyor genişletmiyor. Ayarlarına baktım, internette araştırdım fakat çözüm bulamadım. Radeon ayarlarındaki ayarlar çok kısıtlı, çok az seçenek var. Masaüstünde 4:3 çözünürlüklerde blackbar olmuyor fakat sadece oyunlarda oluyor. Ölçekleme ayarlarıyla olmadı. Ek programlara razıyım. Kullandığım driver 2016 eğer günceli varsa link atın bulamadım.
(Windows 7 kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ölçekleme ayarları olmuyor.
Çözümü buldum. Masaüstü çözünürlüğünü de 4:3 yapıp oyuna girince düzeliyor. Ama bunun sebebi masaüstünde 4:3 çözünürlüğün sorun çıkarmaması. Biraz ilkel olsa da böyle çözdüm. Başka çözüm yolu olan gene yazsın lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ölçekleme ayarları olmuyor.
Çözümü buldum. Masaüstü çözünürlüğünü de 4:3 yapıp oyuna girince düzeliyor. Ama bunun sebebi masaüstünde 4:3 çözünürlüğün sorun çıkarmaması. Biraz ilkel olsa da böyle çözdüm. Başka çözüm yolu olan gene yazsın lütfen.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…