HD 6870 Sistem düzeltme

aHMeT_ViP

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şunlar.

Ekran kartı: AMD Redeon HD 6870
İşlemci : AMD Phenom(tm) II X4 840 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
Ram: 8GB DDR3 1600 MHZ
Monitör : AOC 19'' 1600-900
Bilgisayar kasası: Dark scorpion atx oyuncu kasası

Arkadaşlar ben Rise of tombraider oynamak istiyorum en üst ayarlarda bütcem kısıtlı komple pcyi değiştirmek zorundamıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bende bunu bırakayım alternatif olarak.

Ara Toplam1.766,24 TL
Toplam KDV317,92 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.084,16 TL
[TBODY] [/TBODY]

MSI 912-V320-016 GTX 960 GAMING 2G Nvidia
781
Kingston HX426C15FBK2/8 Bellek
229
Intel SKYLAKE 6. Nesil Core İ3 İşlemci
424
Asus Z170-P Anakart
472
Xigmatek XCP-A600 Güç Kaynağı Ünitesi
174

Toplam: 2080

Bunu alıp ileride monitörü de FHD alırsın güzel bir sistem olur. Elindeki parçaları da satıp bir SSD alırsın.

80 TL GEÇMİŞ :) Ayrıca birkaç sorunum daha var. Şuan bendeki 500 gb hddyi anakart ve diğer parçaları satsam gidermi? Ve 750W power var yetmezmi. Tabiki en iyisini siz bilirsiniz siz nasıl derseniz öyle :) Ayrıca bu işlemciyi soğuk tutmak için ne gerekli? :)

Ve 750W power var yetmez mi?
Kaliteli ise tabi yeter. Yukarıda tam sistemi yazmadığından kasa da adi gibi olduğundan önerdim. 2000TL'yi veren 80tl'yi verir :D Ancak Verdiğim PSU'yu düşersen para bile artar onunla SSD alırsın.
Şuan bendeki 500 gb hdd
HDD'yi satmayacağını düşünüp HDD önermedim. Ancak satacak olursan SSD yerine HDD al o zaman. Masraftan kurtarmak için öyle yaptım seni. Ancak sorun değil 200/250 daha verebilirim dersen HDD ve SSD'yi de değiştirebilirsin.

Kaliteli ise tabi yeter. Yukarıda tam sistemi yazmadığından kasa da adi gibi olduğundan önerdim. 2000TL'yi veren 80tl'yi verir :D Ancak Verdiğim PSU'yu düşersen para bile artar onunla SSD alırsın.

HDD'yi satmayacağını düşünüp HDD önermedim. Ancak satacak olursan SSD yerine HDD al o zaman. Masraftan kurtarmak için öyle yaptım seni. Ancak sorun değil 200/250 daha verebilirim dersen HDD ve SSD'yi de değiştirebilirsin.

Sağolasın ama nasıl satcam ben bunları hiçbir fikrim yok :D eskiden ram vardı elimde satamadım sinirden kırdım :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı