HD 6870 sistem güncelleme

Ömer faruk kara

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım; M5A97 R2.0 EVO
Ekrankartım; AMD 6870 DX11
İșlemcim; AMD FX 8300 EIGHT-PROCCESOR 3.3 GHZ
Powersupply; 500 WATT(Sertifikasız)
RAM'im; 16GB (frekansları karıșık)
Soğutucum; HYPERX TX3I

Arkadașlar ailem bana hediye olarak 3000TL bir fiyat veriyor, bende bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum. Kasamdan memnun değilim. Önerilerinizin içinde bilgisayar kasası da olur ise sevinirim. Lütfen sormak istediğiniz bir șey olursa sormaktan çekinmeyin. :matrix:

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun.

Dosya Ekleri

• 3bin1060.png
    3bin1060.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 96
Ekran kartın biraz zayıf onun dışında işlemcinin zayıf olduğunu söyleyemem. 8 çekirdekli bir işlemci sonuçta. Overclock yaptınız mı? Yaptıysanız bu performansını ekliyor olabilir. Bir ekran kartı ve ssd takviyesi yapabilirsin. Eğer ben oyunları müthiş görüntülerde seyredeceğim gibi bir beklenti içinde isen 3000 TL seni kurtarmaz. i5 ler bile şimdiden bir çok oyunda maximumda oynatamıyor. İllaki i7 istiyor. Kasanda ssd yok ise şiddetle bir en az 240 gb lık bir ssd almanı tavsiye ederim. Bilgisayarın çalışması aşırı derecede değişecektir.

FX-8300 oyun testleri

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?pid=1145&cpu=FX-8300

Ekran kartları ile hangi oyunu ne kadar performansta oynayabileceğini gösteriyor. İlk önce bir ekran kartı alıp yıl sonunda zen mimarisiyle çıkacak amd lerin çıkmasını bekleyebilirsin.

Şimdi aldım aldım. Beklemeye kalkar isem o parayı tekrar alamam diyor isen.

Screenshot_5.jpg

Tek ram taktım paran olunca artırırsın. Kasanı satıp üstüne ekler isen Zotac 1070 de alınabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı