HD 6870 sistem vs R7 265 sistem

sen daha iyi ne önerirsin 1300tl ye

1300 tl em var kardeşim iki sistem de aynı fiyat ama dersen bu fiyata daha iyi toplarız fikirlerini beklerim
Kanka 1300 liraya R7 265 güzel gider yani 750Ti'dan daha iyi bir kart 6 ay sonra da işlemciyi yenilersin ssd de alırsan 1 sene sonra uzun süre götürür ben 2. den yanayım 6870 çok eskidi

Sen daha iyi ne önerirsin 1300TL'ye.

1300 TL em var kardeşim iki sistem de aynı fiyat ama dersen bu fiyata daha iyi toplarız fikirlerini beklerim.

1.3K için iyiymiş sistem fiyatını da yazsaydın böyle tartışmalar olmazdı düşünme 2.sistemi al.
Ben 2K diye düşünmüştüm 2.el 2200Gli bir sistem topla diyecektim diğer arkadaşta kuduz k... Gibi atladı hemen.

teşekkürler yapacağım ram takviyesi, sizce valorantta hangi ayarlarda hangi değerleri görebilirim bilginiz var mı, sürekli videolar izliyorum ama gına geldi artık yani.

Volarant'ta alacağın performans işlemcine bağlı biraz. 60-100 FPS arası alacağını düşünüyorum FPS.

Teşekkürler yapacağım RAM takviyesi, sizce Valorant'ta hangi ayarlarda hangi değerleri görebilirim bilginiz var mı, sürekli videolar izliyorum ama gına geldi artık yani.

Vallahi hocam ben ne söylesem yalan olur test videoları sıkıcı ama en doğru cevabı onlar verir.
Bana kalırsa Valorant'ta pek bir fark olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı