HD 6950 çok ısınıyor

bagersut

Centipat
Bundan 2 gün önce ekran kartı boşta 31 derecede falan çalışıyordu. Oyun içinde 65'e falan çıkıyordu gayet normaldi. Şimdi boşta 55 derece Google'yi açıyorum 60'a çıkıyor. Oyuna giriyorum 85 falan oluyor. Ekran kartım HD6950.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 2 gün önce ekran kartı boşta 31 derecede falan çalışıyordu. Oyun içinde 65'e falan çıkıyordu gayet normaldi. Şimdi boşta 55 derece Google'yi açıyorum 60'a çıkıyor. Oyuna giriyorum 85 falan oluyor. Ekran kartım HD6950.
Hocam aynı olay HD6570 ekran kartını kullanırken bende yaşamıştım. Bir baktım fanları çalışmıyor. Ne yaptıysam çalıştıramadım bir köşede yatıyor şuan. O ufacık fanı ile 60-65 dereceyi geçmezdi.

Hocam genel bakım yapılması gerekir. Fan temizliği ve macun yenileme önemlidir. Bunları yaptıktan sonra kontrol edin. Eğer fanlar sorunlu ise yenileyin.

Arkadaşlar bu termal macun hatırladığım kadarıyla yeni değişmişti. Fanlarda sorun da yok. Şu mhz yazan yer gereksiz yere çok fazla yükseliyo diye düşünüyorum,eskiden googleye girdiğimde mesela 300mhz yazarken şimdi 799mhz falan oluyor.Zorlanıyormuş gibi geldi bana,bi oyuna girdim normalde yavaş yavaş yükselirdi derece şimdi 10'sn de 81'i gördü direk kapadım oyunu.Sonra işlemci yüzündenmi diye düşündüm belki onda sorun varsa bu fazla zorlanıyodur diye ama işlemci kullanımı normaldi.eskiyle şimdi arasında 20 derece fark var ve eskiden derece yavaş yükselirdi,şimdi çok hızlı bi şekilde yükseliyo
Driverla falan alakalıdır diyede düşündüm ama aynı o yöndede bi sorunu yok nedense fazla zorlanıyo bu yüzden ısınıyo ve fanlar hızlı dönüyo termal macunla falan bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Farklı bi düşünceniz varmı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    196,5 KB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı