HD 6990 vs. GTX 1050 Ti

1050Ti tabiki. 3 yıl önce falan 0 almıştım. Şimdi baya gömülüyor bu karta, tabiki bence de şuanki 0 fiyatını haketmiyor ama ikinci el uyguna bulunursa gayet iyi bi kart bence. Yeni sistem topladım onda bile 1050Ti ile devam ediyorum.

Bu arada Ti serisi değil normal gtx 1050'den bahsediyorum hd 7970'e overclok yaparım gtx 1050 ti'da geçer
Tek önemli olan şey, kartın performansı değil. Kartın yaşı, güç tüketimi ve mimarisi de çok önemli bir faktör.

HD 7970 yerine daha güncel GTX 1050 modelini alırsanız, emin olun daha memnun kalırsınız.

Bende ikinci elden R9 280X almıştım GTX 1050 Ti'dan güçlü diye ama şuan ısınma sorunlarından, fanların sorunlu olmasından, güç tüketiminden dolayı pişman oldum. Eski güç kaynağımı yakmıştı bu kart.

Yapılacak en doğru şey, güncel olanı almaktır. GTX 1050 benim tercihim olurdu.

Kusura bakmayın ceza yemiştim, yazamadım. Teşekkürler Technopat, sadece bir tane kelimeyi ayırmadım diye ceza yedim. Bu arada GTX 1050 almak isterdim ama ben sıfıra yakın 1-2 ay kullanılmış HD 7970 bulduğumdan dolayı onu almayı düşündüm. Ucuzundan GTX 1050 Ti alırsam bir halt çıkacağından dolayı almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ceza yemiştim, yazamadım. Teşekkürler Technopat, sadece bir tane kelimeyi ayırmadım diye ceza yedim. Bu arada GTX 1050 almak isterdim ama ben sıfıra yakın 1-2 ay kullanılmış HD 7970 bulduğumdan dolayı onu almayı düşündüm. Ucuzundan GTX 1050 Ti alırsam bir halt çıkacağından dolayı almak istemiyorum.
1-2 ay kullanılmış olması çok zor, belki yalan söylüyordur, belli olmaz, sonuçta 9 senelik bir kart. Ben neden ısrarla 9 senelik bir ekran kartını almak istediğinizi merak ediyorum sadece. GTX 1050-1050 Ti her halükarda daha iyi bir seçenek olacaktır.

Yine de karar sizin kararınız, şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı