HD 7670M sistemde Zula kasıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

ParzyOne

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 6 GB RAM'li 2.5 GB ekran kartlı bilgisayarımda Zula takılıyor. Çatışmaya girince oyun takılıyor bir anda 1 saniyelik de olsa. 60 FPS bile alamıyorum. Ne yapabilirim?
Bilgisayar özelliklerim:
AMD A8 4500M APU.
AMD Radeon HD 7670M+7640G ekran kartı.
6 GB RAM.

Oyunu harici ekran kartı ile çalıştırmayı denediniz mi?
Eğer eklediğiniz halde işlemciye gömülü GPU ile çalışıyorsa, oyunun düzeltmesi gereken bir sorundur. Zula gibi sadece insanlara para harcatma odaklı silah deseni ve harita dışında güncelleme yapmayan bir firmanın bu sorunu dikkate alacağını sanmıyorum.

Ayrıca foruma açılan bazı konulardan gördüğüm kadarıyla, sistem fark etmeksizin oyun bayağı orantısız FPS veriyor. RX 570 gibi bir ekran kartı ile 80-120 FPS arası oynayan ve sürekli FPS düşmesi yaşayan biri vardı.

Oyunu harici ekran kartı ile çalıştırmayı denediniz mi?
Eğer eklediğiniz halde işlemciye gömülü GPU ile çalışıyorsa, oyunun düzeltmesi gereken bir sorundur. Zula gibi sadece insanlara para harcatma odaklı silah deseni ve harita dışında güncelleme yapmayan bir firmanın bu sorunu dikkate alacağını sanmıyorum.

Ayrıca foruma açılan bazı konulardan gördüğüm kadarıyla, sistem fark etmeksizin oyun bayağı orantısız FPS veriyor. RX 570 gibi bir ekran kartı ile 80-120 FPS arası oynayan ve sürekli FPS düşmesi yaşayan biri vardı.

Ya normalde oynamam ama canım sıkıldı oynayacak oyun bulamadım sistemim buna yetiyor diye bunu indirdim de durum bu işte sildim zaten dün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı