HD 7700 sistemde "No Signal" uyarısı

KAMYONCU

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gün önce PC'yi akşamdan kapatıp sabah tekrar açmaya çalıştım ancak bir türlü ekrana görüntü gelmedi. Ben de kasayı açtım içini zarar vermeden temizledim. İşlemciye macun sürdüm işlemci fanımın tırnaklarında sıkıntı olduğu için onu da değiştirdim. Ancak ne yaptıysam ekran kartından görüntü alamadım. Foxconn'un H55MXV anakartını kullanmaktayım. BIOS'um güncel sürümünde 8 GB RAM desteği var ve ben 4+4 olarak kullanmaktaydım ancak şu anda ne iki RAM'ı aynı anda ne de ekran kartını takınca PC açılışında gelen bip sesini ne de görüntüyü alamıyorum. Onboard'a takip RAM'lerden birini çıkartınca PC açılıyor ancak iş görmüyor. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Anakart= Foxconn H55MXV.
RAM= 4+4 DDR3 8 GB.
Ekran kartı= AMD Radeon HD 7700.
BIOS güncel ve güncel Windows 10 64 Bit kullanmaktayım.

Merhabalar, birkaç gün önce PC'yi akşamdan kapatıp sabah tekrar açmaya çalıştım ancak bir türlü ekrana görüntü gelmedi. Ben de kasayı açtım içini zarar vermeden temizledim. İşlemciye macun sürdüm işlemci fanımın tırnaklarında sıkıntı olduğu için onu da değiştirdim. Ancak ne yaptıysam ekran kartından görüntü alamadım. Foxconn'un H55MXV anakartını kullanmaktayım. BIOS'um güncel sürümünde 8 GB RAM desteği var ve ben 4+4 olarak kullanmaktaydım ancak şu anda ne iki RAM'ı aynı anda ne de ekran kartını takınca PC açılışında gelen bip sesini ne de görüntüyü alamıyorum. Onboard'a takip RAM'lerden birini çıkartınca PC açılıyor ancak iş görmüyor. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Anakart= Foxconn H55MXV.
RAM= 4+4 DDR3 8 GB.
Ekran kartı= AMD Radeon HD 7700.
BIOS güncel ve güncel Windows 10 64 Bit kullanmaktayım.

CPU soğutucu fanı falan da dönmüyor ise sorun PSU kaynaklıdır.

Açılışında gelen bip sesini kaydedin, bir düzende çıkıyor olması gerek onun sayesinde sorunu tespit edebilirsiniz.
Kaç kere örtüsüne göre kaynağını yazmışlar:
Hiç gelmiyor bip sesi normalde açılış da gelir ama hiç gelmiyor ramlerin ikisini de takip ekran kartını taktigimda
CPU soğutucu fanı falan da dönmüyor ise sorun PSU kaynaklıdır.
Tüm fanlar çalışıyor aslında herşey çalışıyor ama ekran kartı ve ikinci ram takılınca çalışmıyor.

PSU nuzda sıkıntı var bence eğer imkanınız varsa değiştirip denemenizi tavsiye ederim.

Hiç gelmiyor bip sesi normalde açılış da gelir ama hiç gelmiyor RAM'lerin ikisini de takip ekran kartını taktigimda.

Tüm fanlar çalışıyor aslında her şey çalışıyor ama ekran kartı ve ikinci RAM takılınca çalışmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı