HD 7770 sistem Dying Light kaldırır mı?

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnternette gezerken gördüm biraz izledim çok ilgimi çekti. Sistemim kaldırır mı ? Yeterli olmazsa OC yapmak kurtarır mı ? Yetersizse hangi parça yetersiz ?
Xeon E5430
HD 7770 1 GB
4 GB DDR2 800 MHz RAM
1366x768 Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette gezerken gördüm biraz izledim çok ilgimi çekti. Sistemim kaldırır mı ? Yeterli olmazsa OC yapmak kurtarır mı ? Yetersizse hangi parça yetersiz ?
Xeon E5430
HD 7770 1 GB
4 GB DDR2 800 MHz RAM
1366x768 Monitör

Kaldırmıyor. Minimum FX8320 bir işlemci gerek RAM 8GB gerekli ekran Kartını O.C yapsan da yine işe yaramaz.

Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 81. 64-bit
İşlemci: Intel i5-2500 3.3GHz / Amd FX-8320 3.5 GHz
Bellek: 8 GB DDR 3
Disk Alanı: 40 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
Ses: DirectX 10 destekli kart

Muhtemelen RAM konusunda sıkıntı yaşarsınız. Demo versiyonu varmı bilmiyorum ama varsa denemekte fayda var.

Kaldırmıyor. Minimum FX8320 bir işlemci gerek Ram 8GB gerekli ekran Kartını O.C yapsanda yine işe yaramaz.
İşlemci kısmı sonradan çıkan yamalar ile daha alt seviyeyi destekler hale geliyor. Ben FX6300 ve HD7850 ile oynuyorum.

RAM'i 70-80 TL'ye yükseltebilirim onun dışında başka bir şeye gerek var mı ?

Not: Bu akşam indirmeyi başlatıp deneyeceğim. Ayrıca en düşük 4 GB RAM istiyor 8 değil.
Oyungezerin yalancıyım bende :D Orada 8GB yazıyordu. Başka bir şeye gerek yok.

Oyungezerin yalancıyım bende :D Orada 8GB yazıyordu. Başka bir şeye gerek yok.
Çoğu yerde 4 GB yazıyor akşam indirmeye başlayacağım bakalım nasıl olacak ?

Beyler Dying Light indirmekten şu anlık vazgeçtim 2 GB RAM daha ekleyip Mirror's Edge:Catalyst indirmeyi planlıyorum.

Çoğu yerde 4 GB yazıyor akşam indirmeye başlayacağım bakalım nasıl olacak ?

Beyler Dying Light indirmekten şuanlık vazgeçtim 2 GB RAM daha ekleyip Mirror's Edge:Catalyst indirmeyi planlıyorum.

Minimum sitem gereksimininde nerede 4GB RAM diyor? Önerilen ayarlarda 16GB diyor. Minimum'da 8GB diyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı