Çok kötü değil. Ben de kullanıyorum hiç de fena değil. CS'de 200 FPS alıyorum. Kronik sıkıntıdan kastınız nedir?Çok kötü bir kart. Özellikle Sapphire olan versiyonlarında kronik sıkıntı var ayrıca çok eski bir kart.
Çok kötü değil. Ben de kullanıyorum hiç de fena değil. CS'de 200 FPS alıyorum. Kronik sıkıntıdan kastınız nedir?Çok kötü bir kart. Özellikle Sapphire olan versiyonlarında kronik sıkıntı var ayrıca çok eski bir kart.
oyle oyunlar oynamam tek pubg lıte benımkı normal cd oyunu oynayacagımBu arada aynı ekran kartıyla:
PUBG (Orta Ayarlar): 55- 65 FPS
R6S (Orta): 65- 75 FPS
Witcher (Düşük): 25- 35 FPS
benım arkadas da var gayet ıyı memnun sıkıntı yok cogu oyunu da +70 fps oynuyorÇok kötü bir kart. Özellikle Sapphire olan versiyonlarında kronik sıkıntı var ayrıca çok eski bir kart.
orada yazan oyunları ben oynamadım kankaHayırlı olsun gene en kötü oynamışsınız oyunları.
2012 -2013 dönemine ait bir kart .Driver desteği sürüyorsa da son demlerindedir.Ancak işiniz görecektir.oyle oyunlar oynamam tek pubg lıte benımkı normal cd oyunu oynayacagım
benım arkadas da var gayet ıyı memnun sıkıntı yok cogu oyunu da +70 fps oynuyor
benım ıstedıgım oyunları kaldırsın da o yeter2012 -2013 dönemine ait bir kart .Driver desteği sürüyorsa da son demlerindedir.Ancak işiniz görecektir.
İşlemci ekran kartına yeterli gücü veremediği için daha düşük FPS alıyorsun.darbogaz yapınca noluyo kanka
Arkadaşımızın bütçesi veya alabileceği şey oymuş zaten nasıl demiyor, almış.Çok kötü bir kart. Özellikle Sapphire olan versiyonlarında kronik sıkıntı var ayrıca çok eski bir kart.
Çok kötü bir kart. Özellikle Sapphire olan versiyonlarında kronik sıkıntı var ayrıca çok eski bir kart.
İşlemci ekran kartına yeterli gücü veremediği için daha düşük FPS alıyorsun.
cok fazla olmasına gerek yok ya kasmasın yeter
insallahDengeli bir ikili olmuş o ekran karti RX 460 gucundedir yeterli olur.
ben biraz oynadım kanka bana yetıyor sıkıntı yok yanıBütçeden dolayı bunu almış olamaz mı? Arkadaşın biraz hevesini kırmış gibi oldunuz. Kendisine yetiyorsa ne gerek var daha fazlasına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.