HD 7870 ekran kartına termal macun önerisi

• Konuyu başlatan ayrx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 303

ayrx

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Max 100 liraya ekran kartı için kullanabileceğim bir macun arıyorum. Ekran kartım HD 7870. sıcaklık 83 dereceye kadar çıkıyor. Kasa içi havalandırmasında sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü işlemcim 65 derece üstüne çıkmıyor. İşlemci de FX 6300. Arctic MX-4 düşünüyorum ama sizin fikirlerinizi de görmek istiyorum. Teşekkürler.

MX4 kullanıcısıyım. Sürmediğim yer kalmadı. 6870 ve 6570 vardı bende de. Sürdükten sonra testlerde 6570 65 dereceyi, 6870 75 dereceyi geçmiyordu. Dizüstü bilgisayarıma da sürdüm. LoL gibi basit bir oyunda bile ısınırken şu an ılık bir şekilde çalışıyor. Tavsiye ederim. Ama orijinalini bulmaya özen gösterin. Replikaları çok var.

Piyasada satılan MX-4'lerin çoğu sahte. Zalman ZM-STC8 var onun yerine alabilirsiniz 1.5gr 80tl civarında falan satılıyor 8.3 W/m-K üzmez.

Piyasada satılan MX-4'lerin çoğu sahte. Zalman ZM-STC8 var onun yerine alabilirsiniz 1.5gr 80TL civarında falan satılıyor 8.3 w/m-k üzmez.

Teşekkür ederim Vatan Bilgisayar da buldum dediğiniz fiyata yarın veya bir gün gidip alacağım umarım iş görür.
Piyasada satılan MX-4'lerin çoğu sahte. Zalman ZM-STC8 var onun yerine alabilirsiniz 1.5gr 80TL civarında falan satılıyor 8.3 w/m-k üzmez.

Hocam şu an aldım ve yükte 30 dakika sonunda 65 dereceyi gördüm çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı