HD 7950 Sistem System Thread Exception Mavi Ekran

Clementha

Hectopat
Daha fazla  
Senelerdir çeşitli mavi ekranlarla karşılıyorum fakat 5-6 aydır sorun yokken, geçen günlerde Asus Turbo Evo ile OC yaptım (ellerim kırılaydı da yapamasaydım) bilgisayar çıldırdı. Çok fazla save dosyam olduğu için de format atmaya korkuyorum.

@Recep Baltaş hocamdan özellikle bir yardım talep ediyorum.

Bilgisayar özelliklerim aşağıdadır;

PC bilgileri;
Ekran Kartı:
ASUS HD7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
İşlemci:
AMD FX(tm)-8350 EIGHT-CORE PROCESSOR 4.01 GHz
RAM:
8 GB GSKILL
HDD:
SAMSUNG 850 EVO SSD
SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

Tane kırmızı ekran - system thread execption - clock watchdog timeout - peference by pointer vb. çeşitli hatalara maruz kalıyorum. Ve inanın armut piş ağzıma düş değil, tüm şeyleri deneyip açmak zorunda kaldım. Bir yol gösterin, ne yapmalıyım? Vallahi kocaman adamım kendime zarar vericem yahu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartı olarak gözüküyor sürücüler doğru ise. Win 8.1'de denediniz mi sistemi?

Son zamanlarda w8.1 ile denemedim fakat zamanında w8.1 ile kullanmıştım gene hata vermişti.

Ben dumpviewer gibi bir programla inceledim fakat usb musb çeşitli şeylerden hata vermiş gözüküyor. Hatadan emin olsam basacam parayı alacam hatalı şeyin yenisini.

Gerçekten akıl sağlığım tehlikede yani...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı