HD Graphics 3000 laptop Roblox'ta 40 FPS veriyor

rockndust

Hectopat
Merhabalar. Kuzenimin 4 GB RAM, 2.30 GHz, Intel HD Graphics 3000 64 Bit Windows 8 özellikleri bulunan bir laptopu var. İkimizin laptopu da eş değerde sayılır. Kuzenimin laptopu Roblox'ta bile en yüksek 40 FPS alıyor. Bilgisayarcıya götürdük format atalım dediler attık yine düzelmedi. Ne yapılır bu bilgisayara?

Merhabalar. Kuzenimin 4 GB RAM, 2.30 GHz, Intel HD Graphics 3000 64 Bit Windows 8 özellikleri bulunan bir laptopu var. İkimizin laptopu da eş değerde sayılır. Kuzenimin laptopu Roblox'ta bile en yüksek 40 FPS alıyor. Bilgisayarcıya götürdük format atalım dediler attık yine düzelmedi. Ne yapılır bu bilgisayara?
Normal.

Roblox'un optimizasyonu çok değişik. Benim laptopda HD 6650M var artı olarak bir şey yok. Küçükken oynadığım Energy Assault'a girdiğimde (1 hafta önce) 45-50 FPS alıyordum ben de. İşlemci termal macunu yenileyin ve + 4 veya 8 GB RAM takabilirsiniz fakat kuzeniniz küçük değilse başka oyunlara yönlendirin. Roblox kitlesi çok iğrenç çocuk öyle büyümesin :D.

Ona şükür deyin bende i3 2.53 GHz Win 8.1 Intel HD var Roblox'da FPS almayı bırak giremem bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı