HD Graphics 4000'in GT 635M'den daha iyi performans vermesi

Şöyle bir sorun var ki bende bulunan GT 635m v2 modeli yani 1024'lük bir model sanırım @55superx 'in attığı videoda 2048'lik model kullanılmış veya başka şeyler var :D
Konu baya eski ama çözemediyseniz sorun bence şu:
Laptop şarja takılı değilken harici ekran kartları hızlarını 3 kata yakın düşürür. HD Graphics kartlar ise hız kısmaz. Cihaz şarjda iken Nvidia kart daha hızlı olacaktır. Pilde ise HD Graphics öne geçer.
Her zaman şarja takılı olarak kullanmaktayım böyle bir şeyden kaynaklı olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca bir güncelleme yapmak gerekirse oynadığım bir kaç oyunda yaptığım testler deneyimler sonucunda şunu söyleyebilirim ki uzun kullanımda örneğin 2-3 saat bir oyunu oynarsanız 635m ile daha stabil FPS değerleri alabiliyorum neyle başladıysam onla devam ediyor diyebilirim fakat HD 4000 ile böyle bir şey yapmaya kalkar 2-3 saat bir oyun oynamaya kalkar isem başlarda yüksek FPS değerleri alsam da 1 saat sonucunda kasmalar FPS düşüşleri ile karşılaşıyorum.
Bilgisayar fiyatları insancıl değerlere düşse de yeni bir bilgisayar alabilsek yahu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı