HD Graphics 4400 sisteme hangi oyunlar iner?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
laz ziyanın uşağı
Bu sisteme hangi oyunlar iner? Tam sıralama yapsanız sevinirim. Herhangi bir tercihim yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-08 214427.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız kötü. Diğerleri nispeten elinden geleni yapar da ekran kartınız sıkıntı. Benim ekran kartım 160 MB Vramli. Sana şunu söyliyim. Şuan oynayamadığım oyunların %90'ı ekran kartı yüzünden. Call of Duty Modern Warfare 3'e kadar dene. Battlefield 2 ve 3 dene. Mount and Blade Warband'da çok yüksek FPS alabilirsin. Onu oynamadıysan mutkala oyna. Left 4 Dead 2 dene. World of Tanks Blitz dene. Call of Juarez'in eski oyunlarını ve eğer olursa Call of Juarez Gunslinger dene. Bunları önce k*rsan oyna denemek için. Kasmayanları imkanın varsa satın al.

hocam pc yi sıfır aldığımda warband açmamıştı ram taktırdım sonradan ama açacağını pek zannetmiyorum left 4 dead serisi mid bir seri tüm oyunu -int cafeler sağolsun- bitirdim battefield için sağol açabildiğimi bilmiyordum call of duty içinde teşekkürler (çokmu boş yaptım?)

Hiç boş yapmadın. Battlefield 3 açmayabilir belki. Açsa da kasabilir. Battlefield 2 şuan satılmıyor. Mecburen korsan indireceksin. Call of Duty de ise, Black Ops 1 kasabilir. Black Ops 2 açılmaz. World at War da kasabilir. Call of Duty 2,4,6,8 belki olursa Black Ops (Cod7) (4,6,8: Modern Warfare serisi). Steamde Mr. Mine diye bir oyun var onu da oynayabilirsin. Redmatch 2 var onu da oyna. İkisi de ücretsiz. Cry of Fear var. Biraz jumpscarelı. Postal 1-2, Portal 1-2, Half Life 1-2 oynayabilirsin. CS 1.6 oynayabilirsin. Asphalt 8-9 oynayabilirsin. (Microsoft Store'dan). Bunları ben oynamıştım. Sen de oynarsın.

Adamsın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…