HD Graphics 510 Ekran Kartı Monitöre Bağlanmıyor

Çağatay3310

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Abiler az önce başıma geldi neler olduğunu anlamadım. Yemekten önce bilgisayarı açık bıraktım ve monitörü kapattım gittim. Geri geldiğimde monitörü açtığımda "DVI No Signal" yazıyordu. Kabloları çıkarıp taktım, ekran kartını çıkarıp taktım, slotları kontrol ettim en son bilgisayarı tekrar toplayıp taktım ama hala aynı hatayı veriyordu. Daha sonra dvi kabloyu anakartın dahili slotuna taktım acaba kabloda mı sıkıntı var diye. Dahili GPU olunca ekran geldi ve şuanda ekran kartı olarak dahili ekran kartını kullanıyorum. Harici ekran kartım MSI R9 380. Şu anda kasada takılı ve ışıkları vs. çalışıyor. Ne yapmalıyım?

ekran.png

Konu başlığını BOT mu değiştiriyor yoksa bir admin mi? Adminse yazdıklarımı okusaymış bir bari!
 
Son düzenleme:
benimde başıma gelmişti bir ara ekran kartını anakart tan çıkar ve anakarta takılan yerini silgi ile sil ve yerine tak sonra kasayı çalıştır büyük ihtimalle çalışır çalışmaz ise ekran kartı eski bir kart ise bozulmuş olabilir bir bilgisayarcıya gösterirsen iyi olur
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı