Ekran kartını R7 250 yaparsan 30-35 fps civarında oynarsin. Maalesef o ekran kartıyla bırak GTA 5 i GTA 4 ü bile zar zor oynarsin.Ne ayarlarında oynayabilirim ?
- AMD Athlon 64 x2 6000+ işlemci
- 4 GB RAM 667 MHz
- Asus EAH3650 Silent Magic kart
- Win7 Ultimate 64 bit
Darbogaz olduğunu sanmıyorum. X2 6000+ eski fakat halen idarelik kullanılabilir. Tam kasayı açıp PSU nun 12v kanalından ne kadar verdiğini öğren. Ona göre eğer çok düşük olursa R7 240 da olabilir.Zaten konu başlığı GTA 5 ile alakalı değildi. "GTA 4 kaldırır mı ?" idi. Ama Moderatör abimiz güzelce düzenleyip cezayıda çakmış. Her neyse. GTA4'ü torrentten indirdim kurdum. Oyun açılıyor mu diye baktım açılıyormuş sonra kapattım hemen yattım. Tabi o arada grafik ayarlarınada baktım. High ayarda açmış. Benchmark yaptım bugün average 8 fps. Anladım ki darboğaz yaşanıyormuş. R7 250 dediniz. 300W PSU yeter mi R7 250 için ?
Yorumları takip ederseniz arkadaş GTA 4 ten bahsetmek istemiş biz de ekran kartı öneriyoruz.HD çözünürlük de 5-10 FPS alırsın.
R7 240 alabilirsin en iyi tercih olur. Piyasada 190-200 arası bulabilirsin.Annemin telefonundan giriyorum kardeşim GTA hastası kaptı bilgisayarı. Low ayaalra düşürüp verdim eline. Psu fotosu cekemıyorum marka MODEL verip siz baksanız? Everest EPS-4900B 300 w PSU
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.