HD3650 GTA 5 Performansı

yrfann

Megapat
Daha fazla  
  • AMD Athlon 64 x2 6000+ işlemci
  • 4 GB RAM 667 MHz
  • Asus EAH3650 Silent Magic kart
  • Win7 Ultimate 64 bit
Ne ayarlarında oynayabilirim ?

Zaten konu başlığı GTA 5 ile alakalı değildi. "GTA 4 kaldırır mı ?" idi. Ama Moderatör abimiz güzelce düzenleyip cezayıda çakmış. Her neyse. GTA4'ü torrentten indirdim kurdum. Oyun açılıyor mu diye baktım açılıyormuş sonra kapattım hemen yattım. Tabi o arada grafik ayarlarınada baktım. High ayarda açmış. Benchmark yaptım bugün average 8 fps. Anladım ki darboğaz yaşanıyormuş. R7 250 dediniz. 300W PSU yeter mi R7 250 için ?

Zaten konu başlığı GTA 5 ile alakalı değildi. "GTA 4 kaldırır mı ?" idi. Ama Moderatör abimiz güzelce düzenleyip cezayıda çakmış. Her neyse. GTA4'ü torrentten indirdim kurdum. Oyun açılıyor mu diye baktım açılıyormuş sonra kapattım hemen yattım. Tabi o arada grafik ayarlarınada baktım. High ayarda açmış. Benchmark yaptım bugün average 8 fps. Anladım ki darboğaz yaşanıyormuş. R7 250 dediniz. 300W PSU yeter mi R7 250 için ?
Darbogaz olduğunu sanmıyorum. X2 6000+ eski fakat halen idarelik kullanılabilir. Tam kasayı açıp PSU nun 12v kanalından ne kadar verdiğini öğren. Ona göre eğer çok düşük olursa R7 240 da olabilir.

Annemin telefonundan giriyorum kardeşim GTA hastası kaptı bilgisayarı. Low ayaalra düşürüp verdim eline. Psu fotosu cekemıyorum marka MODEL verip siz baksanız? Everest EPS-4900B 300 w PSU

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı