Hd4000 ve nVidia Siyah Ekran Sorunu

Ceteris Paribus

Kilopat
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
8
Recep Abi'nin Intel + nVidia Optimus Mavericks Kurulumu konusundan gerekli düzenlemeleri yaptım ve clover bootloaderden ilk sıradaki yüklemeyi yaptım ve başarılı bir şekilde yüklemeyi yaptım, 10sn sonra yeniden başlattı. Ve bootloaderden yine gerekli graphics menüsünden ayarı yaptım, ikinci sıradaki seçeneği seçip yüklü mavericksi boot etmeye çalıştım ama burada kaldı.

Bilgisayarım Lenovo Z500

pr6c.jpg


Nasıl oldu bilmiyorum ama bu aşamayı geçtim. Şu anda kalan sorunlar flashsız boot etmeyip direkt win8'i açması, kablolu internet ve ses kextlerini bulamamış olmam.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı