HD6570 performans sorunu

Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Ufaktan da teknik destek :D
HD 6570 DX 11'i desteklemesine rağmen sorgulamada DX 10 olarak gözüküyor. DX 11'e nasıl yükseltirim?
Sadece harici ekran kartını kullanmama ve 4 GB RAM'im olmasına rağmen 3.25 GB RAM kullanabiliyorum. Bunun sebebi nedir?
Üçüncüsü bundan 6 ay önce 0 Everest Black Platin serisinden 350 Real 420 Peak güç kaynağı aldım. Bununla Asus'un ya da MSI'ın yeni çıkaracağı 75 Watt TDP değerine sahip GTX 950'yi kullanabilir miyim?
Son sorum ise FIFA 15 Ultimate Team oyununda MSI Afterburner yazılımından aldığım bilgilerle 30-45 Fps arasında dolaşırken aşırı derecede kasma oluyor. CPU kullanımı %99 GPU kullanımı %98 arasındadır. Oyunsa 720P'de low ayarlardadır. Neden kaynaklanır bu donmalar?

PSU 12 Volttan 15 Amper güç almaktadır.

1.png 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasim telefondan bakarken ekran goruntusunu tam olarak goremiyorum dx11 yukleme dosyasi ile dx surumunu guncellestire bilirsin. Afterburner degerlerinden anladigim kadari ile bilgisayarinda islemci ekran kartina darbogaz yapiyor gibi gtx 950 de alsan sorun yasayabilirsin dedigim gibi resimleri tam goremedigimden yanlis bir yorum yapmakta istemiyorum. Birde gtx 950 guc tuketimi dusuk bir kart bu nedenle 350w bir psu kaldirmasi lazim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı