HD6570 sistem ilk açılışta ekran kartını görmüyor

cançolak

Kilopat
Daha fazla  
Anakart: GA-41m ES2l rev1.1
İşlemci: Q8200.
RAM: DDR2 800MHz 3 GB 2+1
Ekran kartı: HD6570 ASUS 1GB GDDR3.
Bilgisayarı ilk açtığım zaman siren sesi bir süre sonra gelip onboard üzerinden görüntü veriyor cihazı yeniden başlat dediğimde hiçbir problem olmuyor normal şekilde açılıyor.
BIOS üzerinden peg seçili.

Peki ekran kartını tabii ki teknik bilginiz var ise söküp görüntüyü anakart üzerinden almayı dener misiniz?
Ekran kartının nasıl sökeceğinizi biliyorsanız yapın yanlış söküm sırasında arızalanması taktirde(hiçbir sorumluluğu üstlenmiyorum)

Peki ekran kartını tabii ki teknik bilginiz var ise söküp görüntüyü anakart üzerinden almayı dener misiniz?
Ekran kartının nasıl sökeceğinizi biliyorsanız yapın yanlış söküm sırasında arızalanması taktirde(hiçbir sorumluluğu üstlenmiyorum)

Ekran kartı yok iken Anakart'tan görüntü alabiliyorum.

Peki hazır orada iken ekran kartı sürücüsünü kaldırıp ekran kartını takıp görüntü almayı tekrar dener misiniz?
Ekran kartı sürücü kaldırma işlemini Denetim Masası'ndan programlar ve özelliklerde bulunan yerden veya DDU programını kullanarak yapabilirsiniz

Ayrıca ekran kartının üzerinde anakart ile giren yüzeyi bir silgi ile dikkatlice temizleyin üzerindeki komponentler zara görmesin görmesi durumunda aırzalanır

Silgi sınav silgisi okul silgisi falan silgi artıklarınıda temizlemen gerek ona rağmen olmuyorsa mezarını kaziyazağız birlikte

BIOS'u sıfırla istersen overclock yapmışsan bir yere değerleri not al.
Overclock yapmışsan ondanda olabilir.

Son düzenleme:
Peki hazır orada iken ekran kartı sürücüsünü kaldırıp ekran kartını takıp görüntü almayı tekrar dener misiniz?
Ekran kartı sürücü kaldırma işlemini Denetim Masası'ndan programlar ve özelliklerde bulunan yerden veya DDU programını kullanarak yapabilirsiniz.

Ayrıca ekran kartının üzerinde anakart ile giren yüzeyi bir silgi ile dikkatlice temizleyin üzerindeki komponentler zara görmesin görmesi durumunda aırzalanır.

Silgi sınav silgisi okul silgisi falan silgi artıklarınıda temizlemen gerek ona rağmen olmuyorsa mezarını kaziyazağız birlikte.

BIOS'u sıfırla istersen overclock yapmışsan bir yere değerleri not al.
Overclock yapmışsan ondanda olabilir.

Silgi ile sildim şu an DDU ile sürücüleri kaldiriyorum.

Sürücü ile ilgili bir problem değilmiş onu anladık başka önerisi olan varm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı