Çözüldü HD6850 Isınma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zangetsu

Hectopat
Ekran kartım boşta 49 derece Crysis 3 ve GTA 4 oyunlarını açtığımda ekran kartı 100 dereceyi geçiyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler...,

Bu arada sistemim Ati VTX HD6850 1GB 256 bit DDR5, FX 4100 3.6 GHz, 8GB 1600 MHz RAM, Cooler master 460 Watt elite.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının o sıcaklıklara çıktıktan sonra reset atmasından ziyade renklerin biribirine geçmesi, missing texture hataları veya sürücünün düşmesi daha çok görülür diye tahmin ediyorum.

İşlemci sıcaklığı ne alemde ?

Sen bu temizliği yaparken soğutucuyu yeriden oynatmadın değil mi ? Kasa içi bir fotoraf koyabilirmisin.

Bende aynı kartı kullanıyorum boşta 37-38 yük altında 55-60 arası en fazla sorun olabilir.

Çok kalite bi ekran kartı değil.2 Bakır borulu soğutucuya sahip.
Fan yüzde kaçta çalışıyor veya kaç devirde.
E.kartı aldığınızdan beri mi böyle.

Fan normalde %47 de felan çalışıyor. Soğutucusunun içinde baya bi tozlar vardı çıkmıyordu bende vidasını felan söküp temizledim macunu kaybolmuştu. Tekrar taktım yani sonuç bu. Bu arada işlemci sıcaklığım boşta 28 derece oyun açıncada 58 derece felan oluyor.

- - - Güncellendi - - -

Abi bi yardımcı olun :))

- - - Güncellendi - - -

metin abi 52 ekran kartını aldığımda böyle değildi dün temizledim içini felan soğutucusunu söktüm taktım. Bugün bir test edim dedim böyle oldu yani.

Macun baya bi kurumuştu. Bende zararı olur diye şimdi sildim bu sefer ekran kartı 77 derece oldu şaka gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı