PCMeraklısıBiri
Hectopat
Daha fazla
Hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Hayır ne cpu ya ne de gpu ya oc yapılmadı.OC yapıldı mı ekran kartına?
Daha önce 4850 vardı , 6850 yi alana kadar anakarttan kullandım 1 aya yakın şimdi o da olmuyor farklı kabloylada denedim yok.İşlemcinin içinde iGPU yok sanırım. En sağlıklısı başka bir ekran kartıyla denemek ama bence sorun ekran kartında. Fırınlamak gerekecek diye düşünüyorum.
İşlemcinin içinde iGPU yok sanırım. En sağlıklısı başka bir ekran kartıyla denemek ama bence sorun ekran kartında. Fırınlamak gerekecek diye düşünüyorum.
Ekran kartından çıkartıp anakarta takarsanız tabi görüntü gelmez. İlk önce ekran kartını kasadan sökün öyle deneyin.Nasıl böyle bir sonuca vardınız hocam sadece merak ediyorum, DVI kablosunu karttan çekip
Anakarta bağladığımda PC çalışıyor ama hiç görüntü gelmiyor.
Hocam anakart görüntü verebiliyor mu?Daha önce 4850 vardı , 6850 yi alana kadar anakarttan kullandım 1 aya yakın şimdi o da olmuyor farklı kabloylada denedim yok.
En azından sorunu bulsam.
Fırınlama nedir ya da nasıl yapacağım?
Bunu deneyin.Ekran kartından çıkartıp anakarta takarsanız tabi görüntü gelmez. İlk önce ekran kartını kasadan sökün öyle deneyin.
Ekran kartı zarar görmüş sizin.Hocam aynı kart bende vardı. Benimde oyun oynarken bir anda dondu. Kapatıp açtım sonuç bu:
Eki Görüntüle 1784150
Ekran kartı sürücüsüz gibi çalışıyordu ve gitmeyen 2 dikey yeşil çizgi vardı.
Fırınladım bir süre daha hayatta kaldı. Suan ise emekli yaptım.Ekran kartı zarar görmüş sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.