HD6870 Ekran kartı Windows 8 Driver

Enescan Bektaş

Hectopat
Yer
Kocaeli
HD6870 kullanmaktayım. Windows 8 Pro 64 Bit kullanıyorum. İlk olarak driver'ım en alttaki ancak onun üstündekiyle benim indirdiğim sürümün ne farkı var? 2. resimde görüldüğü gibi bir update var belki daha yenidir diyerek indirdim fakat Ekran kartının ayar menüleri kayboldu ve ben de eskisine geri döndüm. Bu update nedir biri açıklarsa sevinirim.

f4n2r.jpg
f4mv7.jpg

Senin yüklediğin sürücü Microsoft'un WHQL sertifikasına sahip olmadığı için sistem seni sertifikalı güncellemeyi yapmaya itiyor. Ancak gördüğüm kadarıyla Update ile gelen sürücü daha güncel. İster az bekleyip 12.10 sürümünü yüklersin istersen de Update ile gelen sürücüyü. Ama Windows 8 için Beta sürümü pek tavsiye etmem. Update ile gelen daha sorunsuzdur...

Senin yüklediğin sürücü Microsoft'un WHQL sertifikasına sahip olmadığı için sistem seni sertifikalı güncellemeyi yapmaya itiyor. Ancak gördüğüm kadarıyla Update ile gelen sürücü daha güncel. İster az bekleyip 12.10 sürümünü yüklersin istersen de Update ile gelen sürücüyü. Ama Windows 8 için Beta sürümü pek tavsiye etmem. Update ile gelen daha sorunsuzdur...

12.10'a ne kadar var?
Bir de o update'den sonra neden ayarları değiştiremiyorum?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı