HD6870 Görüntü Problemi

Yabancı

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba, farklı anakartlar ve bilgisayarlarla denedim video da izleyeceğiniz gibi bir problem var fanı dönüyor fakat Windows açılış ekranına geldiğinde görüntü gidiyor. Far Cry 4 oynarken görüntü bir anda birbirine girdi sonrasında böyle kaldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer şuan görüntü vermiyor ise fırınlama işlemi yapabilirsin. Tavsiye etmiyorum. Bu sorunla karşılaşıp fırınlama işlemi sayesinde kurtulan çok kişi var. Tabii kara sizin sonra demeyin işe yaramadı sizin yüzünüzden kart çöp oldu diye.

Farklı bilgisayarlara kurabildi isen kurduğun sürücü aynı mıydı ana bilgisayarın ile?
Sürücü kuramıyorum görüntü açılış ekranında siyah ekran kaldığı için. Denediğim farklı bilgisayarların ekran kartı sürücülerini kendi kartımı takmadan önce sildim. Kendi bilgisayarımda sürücüsü yüklü ama sonuç aynı.
Eğer şuan görüntü vermiyor ise fırınlama işlemi yapabilirsin. Tavsiye etmiyorum. Bu sorunla karşılaşıp fırınlama işlemi sayesinde kurtulan çok kişi var. Tabii kara sizin sonra demeyin işe yaramadı sizin yüzünüzden kart çöp oldu diye.
Fırınlama işlemini yapmayı düşünüyorum ama yapmadan önce belki bu sorunu yaşayıp tecrübesi olan varsa arkadaşlarımızın yardımcı olacağını düşündüm. Kart zaten çalışmıyor o yüzden sonuç vermezse üzülmem zaten @FalconPolat nin dediği gibi eski bir kart.

Sürücü kuramıyorum görüntü açılış ekranında siyah ekran kaldığı için. Denediğim farklı bilgisayarların ekran kartı sürücülerini kendi kartımı takmadan önce sildim. Kendi bilgisayarımda sürücüsü yüklü ama sonuç aynı.

Fırınlama işlemini yapmayı düşünüyorum ama yapmadan önce belki bu sorunu yaşayıp tecrübesi olan varsa arkadaşlarımızın yardımcı olacağını düşündüm. Kart zaten çalışmıyor o yüzden sonuç vermezse üzülmem zaten @FalconPolat nin dediği gibi eski bir kart.
Ne diyelim artık deneyimlerinizi bizimle paylaşırsınız. Özellikle fırınlama işlemini yaparsanız lütfen ayrıntı verin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı