HD6870 vs. HD7850 Mi?

Hayır, bu testler tamamen doğru. Sizin baktığınız videolar üstünde oynanmış videolar. Benim bu testleri aldığım site dünyaca ünlü "TechPowerUp"
Kardeşim dediğine uyup 650 ti aldım. Ve yarın hazır bir şekilde elime geçecek. Sistemi iyi topladım ve satın aldım. Hadi bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Oradaki tablodan daha fazla averaj FPS elde edeceksin oyunlarda. Sebebi ise senin kartının fabrika çıkışlı OC edilmiş olması. Bu arada unutmayın. Ekran kartlarının STOK hızlarında nasıl bir performans veriyorsa ona göre karşılaştırılır. O OC edition vs. demekle kart bir üst kademeye geçmez. Eğer Lightning serisi gibi güç sınırlarını aşırı zorlayarak tüketen bir seri değilse stok hıza, OC edilmiş hali maksimum 6FPS fark atar. Oda bakın maksimum 6FPS. Ortalama 3-4FPS fark atar. (Oyunlarda bazen istisnai durumlar oluyor.)
 
Hayırlı olsun. Hemen hemen aynı kartlar HD7850 ile. Benimde aklım o kartta kalmıştı fakat HD7850 biraz daha iyi olduğu için almıştım. Güzel karttır pişman etmez. Watch Dogs korsan indirirsen kasmalar olur, oyundan kaynaklıdır. Korkmana gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı