Daha fazla
- Meslek
- Judge Dredd
i7 930 2.80 GHz , 6 GB DDR3 1333 MHz RAM , MSI X58M 7593 anakart ve AMD HD6950 2 GB ekran kartım var. Ben ekran kartını daha gecen hafta Power Supply (Corsair GS800 80+ ) ile birlikte aldım. Sonra gerekli ve en guncel ekran kartı sürücüsünü yükledim fakat sürücüyü yukledikten hemen sonra ekran bozulmaya, kararmaya ve komutlarıma cevap vermemeye başladı. Ben de kartı aldığım yere götürdüm. Sorun eski sürücüyle yenisinin çakışmasıymış.
Neyse format atıldı, PC düzeldi ve ben yine sürücüyü yükleyip Crysis 2’yi kurdum. Fakat oyunda grafik ayarlarını sona ayarlayınca (1920x1080, 16xAA , Vsync vs.) oyun aşırı derecede kasmaya başladı , oynanmaz oldu. Ayni şeyi baska oyunlarda da deneyince yine ayarları düşürmek zorunda kaldım. Sence bu problem midir, öyleyse bunun sebebi nedir?
Neyse format atıldı, PC düzeldi ve ben yine sürücüyü yükleyip Crysis 2’yi kurdum. Fakat oyunda grafik ayarlarını sona ayarlayınca (1920x1080, 16xAA , Vsync vs.) oyun aşırı derecede kasmaya başladı , oynanmaz oldu. Ayni şeyi baska oyunlarda da deneyince yine ayarları düşürmek zorunda kaldım. Sence bu problem midir, öyleyse bunun sebebi nedir?