HD7670M ve Intel HD 4000 Geçiş Sorunu

jobboredom

Hectopat
Selam forumdaşlar dell 5520 s21w61c laptopa sahibim. PC'de intel hd graphics 4000 ve hd7670m mevcut. Soruna gelirsek en basit oyunlarda bile örnek euro truck simulator 2 ayarları fulleyince kasıyo akıcı olmuyo. Mesela geçen warz'i oynadım oynamak denirse low'da bile kastı :D Dell'in sitesindeki en son driver kurulu. Değiştirilebilir grafiklerdende seçiyorum oyunu. BIOS derseniz kısıtlı ekran kartıyla ilgili bi ayar yok. Ben ne yapayım yahu :confused:

Teşekkürler hemmen indiriyorum :)

Tekrar merhaba. İndirdim kurdum ama control center'a tıkladığımda control center kullanılarak yapılandırılabilecek başka ayar bulunmamaktadır diye bişey çıktı. Tabi daha öncesinde driveri sildim. Ccleaner ilede kayır defterindende sildim. Birde aygıt yöneticisinde hale stantard grafik bağdaştırıcı olarak görünüyordu silmeden önce kısacası :confused:

- - - Güncellendi - - -

Tekrar merhabalar 13.5'i kurdum sorunlara geçelim :(

1. Aero efektleri çalışmıyor.
2. Oyunu açtım giriş ekranı görünmüyor direk menüye geldi seçenekler görünüyor ama arkaplan siyah oyuna girdim haritadan başka herşey siyah.

Lütfen yardım edin bıktım artık bu sorundan :(

Bios'un güncel değil ise Güncelle Sonra Bütün driverleri kaldır ccleanerle dediğin kayıtları temizle Sonra aygıt yöneticisinden ekran kartı driverlerini kaldır. Denetim masasından Ati nin neyi varsa kaldır İntelin neyi varsa kaldır, Sonra REegedite girip Ati kayıtlarını araştır Genelde rootun alt bölümlerinde Software kısımlarına bakıp araştır. Buldukdan sonra sil ancak gerçekden ekran kartı ile ilgili olup olmadığını kontrol et. Tabi bunu yapmadan önce Regedit yedekle çökmeye karşı, Sonra bilgisayarı yeniden başlat ve Leptop sitesindeki inteli ve ati ekran kartını yükle.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı