HD7790 ve Q9300 düşük GPU kullanımı

tutaryunus

Kilopat
Daha fazla  
ASUS HD7790 Ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim Q9300 Overclocklu 3.2 GHz'de çalışıyor. Benim sorunuma gelirsek oyunlarda ekran kartı kullanımın da bazı sıkıntılarım var. Ben işlemcinin dar boğaz yaptığını düşünmüyorum fakat neden böyle olduğunu da çözmüş değilim yardımlarınızı bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki başka oyunlarda da durum bu şekilde mi? CS:GO, sistemi pek zorlayabilen bir oyun değil.
PUBG de denemek istedim fakat GPU kullanımı 0 olarak gözüküyor ve sıcaklıkta sabit kısacası çalışmıyor bunun içinde ayrıca konu açtım. Program : MSI afterburn
PUBG de denemek istedim fakat GPU kullanımı 0 olarak gözüküyor ve sıcaklıkta sabit kısacası çalışmıyor bunun içinde ayrıca konu açtım. Program : MSI afterburn
GTA5 de deniyip hemen gelicem.
GPU Kullanımı %99 da oluyor , %58 de oluyor. Kısacası durum , bu oyunda da aynı
WhatsApp Image 2018-12-11 at 17.30.21.jpeg

Son düzenleme:

GTA5 de deniyip hemen gelicem.
GPU Kullanımı %99 da oluyor , %58 de oluyor. Kısacası durum , bu oyunda da aynıEki Görüntüle 350741
Çözünürlüğün en yüksekte olduğundan emin olun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı