HD7850 - Mac OS X Tanıtma

memo535

Hectopat
Daha fazla  
4 gündür sürekli sürüm kuruyorum uykusuzluk, baş ağrısı
kurulumda sıkıntı yok bir çok videonuzu izleyip kurulumu gerçekleştiriyorum
ama sonucu hüsran.

• ANAKART -GA-Z77 D3H
  • İŞLEMCİ -İ7 3770K
  • RAM 16 GB HYPERX 1600 MHZ
  • SSD 120 GB SANDİSK EXTREME
  • SHAPPHİRE 7850 2 GB

Yabancı dilim olmamasına rağmen bir çok kaynaktan yararlanmayı denedim
ama bir türlü ekran kartımı tanıtamadım. Denediğim sürümler 10.9.2 - 10.8.5 -10.8.3 - hiçbirinde ekran kartımı tanıtamadım biliyorum forum gönüllük üstüne kuruludur ama bu kurulum tam yapmama yardım edecek arkadaşa ücret de ödeyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradakileri uyguladım. İlk sorun AMDRadeonX4000.kext buradaki kext benim kurduğum hiç bir sistemde gözkükmedi.

AMD7000Controller.kext bu var. Bunu uyguladım sonra netten bende olmayan 4000.kext i bulum indirdim.

Sona bunuda anlatıldığı şekilde yaptım. Yalnız bu sefer sistem açılıyor. Beyaz bir ekran power düğmesine basıyorum. Beklemeye alıyor ekran kararıyor sonra geri mouse klavye yapıyorum yine beyaz ekran.

Devamında tekrar giriyorum. graphicsenabler komutunu okudum onu denedim. Sonuç değişmiyor. Yardımlarınız için teşşekkur ediyorum ve devamını bekliyorum. Yukarıda yazdığım sistemden elimde 4 adet mevcut.

Aklımdan ekran kartı değişmek bile geliyor. Eğer kesin çözümü olsa yalnız bana çok maliyeti olacak yapabilenleri okdukça çatlıyorum. Yarılıyorum. Deli oluyorum. Off yine gece yarısı ettik elde var 0.

Su anki kullandigim surum 10.8.5 . Dedigin adimlari uyguladim.

Fakat config.plist'lerin icinde nereyi degistirecegimi anlayamadim. Yardimlarinin devamini bekliyorum. 2 config dosyasinida buraya ekliyorum.

config.zip - Speedy Share - upload your files here

Neresini değiştirmem gerektiğini bana söyler misiniz size zahmet?

Pc teamviewer kurdum eğer bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim çok dua ederim. ID 218 655 334 şifre :123456

Su anda elma ekranında dönüyor.

Açıldı şu anda sistem.

Byaz ekran da kaldı. Yan pc kurulumu başlatmıştım bir önceki sürümde:

218 655 334 bağlan hocam şifre aynı.

Saat sabahın 5'i ve yaklaşık 5 gün sonra sistemimi full kurulum yapmayı başardık diyemeyeceğim @parrhesia arkadaşımızın büyük emekleri saygı duyulacak sabrı ile 15 saat benimle ilgilenip ve sonunda kurulumu yapan bu muhteşem insana teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu işin ne kadar sabır gerektirdiğini kendisinden öğrendim. Gerçekten bu dünyada böyle insanlar hala var dedirtecek türden. Uykusuzluk gözümden akıyor. Cümlelerimi düzgün kuramıyorum .....

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı