HD7870 oyunlarda görüntü bozulması

tolga7853

Hectopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
Hukuk
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım HD7870 ve sorunum şunlar.

1-) Oyun içerisinde gölgeler hareket halinde iken gayet düzgün fakat sabit iken çatallaşmalar ve kare kare olma gibi sorunlar var.

2-) Oyunda kasma yok akıcı fakat oyun ayrıntıları (duvar ayrıntıları, eşya ayrıntıları, karakter ayrıntıları) cisme yaklaştıkça kendine geliyor ve daha detaylı oluyor bazı oyunlarda. not: kartın kaldırdığı oyunlar ayarları son da.

3-) Bazı oyunlarda ise ör: BF3 gibi cisim sorunu olmuyor da başka bir sorun beliriyor, karakterlerde görüntü dalgalanmaları çizik çizik bölgeler (boğaz kıvrımları, yüz hatları) dalgalanmalar, yatay çatallaşmalar.

4-) Son olarak ise sinematik bölümlerde gölgeler baya bir saçmalıyor. Format attırdım, driver kurulumunu defalarca sildim yaptım gene olmadı Asus ile irtibat kurdum donanımsal dedi bu arada Asus marka kartım sizce sorun nedir birde sizlerin görüşünü almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar, ekran kartım radeon hd7870 ve sorunum şunlar;
1-) oyun içerisinde gölgeler hareket halinde iken gayet düzgün fakat sabit iken çatallaşmalar ve kare kare olma gibi sorunlar var.
2-) oyunda kasma yok akıcı fakat oyun ayrıntıları (duvar ayrıntıları, eşya ayrıntıları, karakter ayrıntıları) cisme yaklaştıkça kendine geliyor ve daha detaylı oluyor bazı oyunlarda. not: kartın kaldırdığı oyunlar ayarları son da.
3-) bazı oyunlarda ise ör: bf3 gibi cisim sorunu olmuyor da başka bir sorun beliriyor, karakterlerde görüntü dalgalanmaları çizik çizik bölgeler (boğaz kıvrımları, yüz hatları) dalgalanmalar, yatay çatallaşmalar.
4-) son olarak ise sinematik bölümlerde gölgeler baya bir saçmalıyor. Format attırdım, dr,ver kurulumunu defalarca sildim yaptım gene olmadı asus ile irtibat kurdum donanımsal dedi bu arada asus marka kartım sizce sorun nedir birde sizlerin görüşünü almak istedim.
İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Mönitör iyi durumda mı? BF3' ü ultrada mı oynuyorsunuz?

Evet son ayarlarda, monitörüm de gayet iyi yeni aldım. HDMI çıkışlı Philips.

Ayarları kıstım onu denedim yine olmadı başka monitörde de denedim örnekse: format attırdığım yerde orada da oldu ve oradaki kişi benim monitör kötü sen birde kendi monitöründe dene dedi bende de oldu ama Assassin's Creed 2 gibi bir oyunda bile saçmalıyor, görüntüler özellikle düşük sistem gerektiği için, yükledim denedim gene aynı sorunlar ve daha belirgin. Monitörüm 23.5 inç Philips alalı 3 hafta oldu.

Şu an 4 yüklü değil ayrıca ofisteyim, keşke imkanım olsa da atsam ama 4'ü hiç denemedim. 3 vardı elimde peki sadece BF3 odaklı değilde genel itibari ile bu sorun var bu konu ile ilgili görüşünüz nedir, ona da değinir misin?

Belki bir yararı olur. Mönitörün güç girişini ve diğer kablolarını biraz daha bastır. Değmemezlik sorunu olmasın. Mönitörün kablosunun kasadaki bağlantısına da aynı işlemi uygula. Ekran kartını anakarttaki girişine oturduğundan emin ol ve biraz bastır. Ekran kartının güç girişlerine de bastır. Eğer bunları yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa başka verebilecek çözümüm yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı