HD7870 oyunlarda görüntü bozulması

Görüntü demiştiniz bunlarda görüntüler ve ekran kartı sağlam onayı aldıktan: sonraki
bf3 2014-04-17 23-49-46-93.jpg
bf3 2014-04-17 23-51-37-66.jpg
bf3 2014-04-18 00-11-05-39.jpg
bf3 2014-04-18 00-11-14-41.jpg

Hepsine baktım tam oturuyor farklı bir kablo taktım güç kaynağından çıkan kablo birleşik güç kablosu ben ayrı bir güç kablosu ile direkt güç kaynağından güç alarkta taktım diğer kablo ise kasanın kendi sunduğu kablo o da olmadı kasamda 4 tane case fan var 2 sini iptal ettim acaba güçmü yetersiz diye o da fayda etmedi morel açısından baya kötü etkiledi beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var hatta her yerde konularım var hiç bir forum yardımcı olamadı.

Ekran kartımı değiştirdim. Önceki kartım Nvidia Gtx 560ti bozuk sandım bu hatalar yüzünden, gittim Gtx770 aldım sorun devam ediyor.

Anakartım bozuldu ertesi gün gittim Asus P8H77 aldım sorun devam ediyor.

Güç kaynağı değiştim sorun devam ediyor..

Harddisk değişti başka windows 8,xp,7 hepsi temiz kuruldu oyun atıldı içine sorun devam ediyor.

Driverler hep güncel her şey sorunun çözümü bulunamadı eskiden yoktu ve heroyunda orjinal-korsan farketmez hep bu sorun var objeler geç oluşması.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı