HD7870 oyunlarda görüntü bozulması

Dediklerinizi yapacağım, fakat bana kartı getirmemi söylediler test için şu an kasamda takılı değil test sonucu olumlu olursa demek ki dediğiniz sorunlardan biri o zaman söylediklerinizi uygulamayı denerim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, bu gün götüreceğim kartı ortalama iki gün sürer dediler incelemesi incelemeden sonra daha da netleşecek durum o zaman.

Asus sitesinden indirildi, en azından bana söylenen o çünkü formatı attırdığım yer öyle söyledi.

Sizin dediğiniz aklıma takıldı ve aradım format attırdığım yeri amd sitesinden indirmiş asus değil benim bilgim yalnışmış.

Acemi form kullanıcısıyım cevap yazdım size ama göremedim burada yada yanlış yere yazdım bilmiyorum umarım cevaplarım geliyordur, kullandıkça öğrenirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet her oyunda var sorun. iki hdmi bir vga çıkışı var.

Başka monitörde de yaptı aynı sıkıntıyı format attırdığım yerdeki monitörde denedim bir de bende bir vga monitör var onla denesem mi farklı bir monitör

Dönüştürücü asus un kutusundan çıktı bir tane onunla deneyeyim bir de arkadaşın dediğini yapacağım bağlantıları tekrar kontrol edicem hdmi da denerim olmaz ise sizin dediğiniz gibi vga denerim gene olmaz ise farklı monitörde deniycem elimdeki seçenekler bu fakat yine olmaz ise grafik işlemci sıkıntılı diyebilirmiyiz.

Ekran kartım testten geldi bir sorun olmadığı söylendi bende netten bir program ile taradım ve bozuk bir parça tespit etmedi (önce sorunlu bir pc de denedim tespit etti) oyunlarda grafikleri düşürünce sorun ayyuka çıkıyor yükseltince daha da azalıyor ben artık güç kaynağından (amatörce bir his ile) şüphe etmekteyin görüş bildirirseniz sevinirim

Bu arada söylemeyi unuttum denemediğim tek bir şey kaldı o da dvi dönüştürücü ile hdmi monitörüme bağlamak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı