Hd7970 v3 vs gtx670 Ekran Kartı Seçimi

Ruşen Akman

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, sistemimi topladım ama iki ekran kartı arasında kaldım. Pekçok versiyonları var kartların. Fiyat problem değil ama performans ve geleceğe dönüklük bakımından bu ikisi hakkında bilgi verebilir misiniz? "Powercolor HD7970 V3 3Gb" mı yoksa "ASUS GTX 670 Direct CU II 2Gb" mı?

Şimdi ASUS hem soğutma hem kalite olarak Powercolor'dan daha iyi bir markadır fakat biz GPU'ya bakalım, HD 7970 GPU'su ve GTX 670 GPU'su ap aynı performans veriyor bazen birbirlerini 1-2 FPS geçebiliyorlar bu durumda soğutma açısından GTX 670 DirectCU II modelini öneriyorum.

bf3_1920_1200.gif
crysis2_1920_1200.gif
arkhamcity_1920_1200.gif
dirt3_1920_1200.gif

Moğolistan rakibi Türkiye. :D Sadece modeller değişiyor. Kıyaslamalar hep aynı. Sanırım bu soru işareti devamlı olacak insanlarda. Tabi insanlar bi çok testi göz önünde bulundurup bi çok fikir sunacaklar sana fakat; Ben kalite ve soğutma olayından dolayı Asus diyorum. Bence bu olay 2-3 fps puanından daha önemli mevsres kardeşe de katılıyorum bu konuda.

Teşekkürler içim rahat etti şimdi, internete erişimim kısıtlı tüm sistemi yazamıyorum ama problemim çözüldü sayılır, geriye haftasonu indirimi beklemek kalıyor. Kabaca yazacak olursam; Thermaltake Contac30 işlemci soğutucu, Gskill 8gb RipjawsX Dual kit ram, Amd fx 6300 3,5ghz işlemci, Asus M5a97 evo r2.0 anakart, Corsair 400r 750w kasa ve psu, Sandisk 120gb ssd, Asus Gtx670 Direct CU II 2gb ekran kartı..

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı