K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, sistemde HDD var ve PC açıldıktan sonra hep disk kullanımı %100'de kalıyor çoğunlukla ve bu PC'yi yavaşlatıyor. Acaba nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar, sistemde HDD var ve PC açıldıktan sonra hep disk kullanımı %100'de kalıyor çoğunlukla ve bu PC'yi yavaşlatıyor. Acaba nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Onudabitirmeyin 24 Temmuz 2021 leventkerim1 dedi: Windows 7 kullanıyorum imzamda yazıyor zaten kullandığım OS. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 7'de oluyor. Windows 10 HDD'li bilgisayarda denedim ve oldu.
leventkerim1 dedi: Windows 7 kullanıyorum imzamda yazıyor zaten kullandığım OS. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 7'de oluyor. Windows 10 HDD'li bilgisayarda denedim ve oldu.
DarkWindOffical Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #11 HDD'nin sağlığı az olabilir. Artı 0 Eksi
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 24 Temmuz 2021 #12 leventkerim1 dedi: Bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Ben bunu da denedim PC yeniden açılınca aynısı oluyor benden bu kadar dostum karar senin Artı 0 Eksi
leventkerim1 dedi: Bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Ben bunu da denedim PC yeniden açılınca aynısı oluyor benden bu kadar dostum karar senin
Onudabitirmeyin Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #13 B leventkerim1 dedi: Bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaptım oldu. yntendox dedi: Ben bunu da denedim PC yeniden açılınca aynısı oluyor benden bu kadar dostum Genişletmek için tıkla... Bende açılınca %100 oluyor ve kısa bir süre sonra düşüyor. Artı 0 Eksi
B leventkerim1 dedi: Bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaptım oldu. yntendox dedi: Ben bunu da denedim PC yeniden açılınca aynısı oluyor benden bu kadar dostum Genişletmek için tıkla... Bende açılınca %100 oluyor ve kısa bir süre sonra düşüyor.
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 24 Temmuz 2021 #14 Onudabitirmeyin dedi: B Ben yaptım oldu. Bende açılınca %100 oluyor ve kısa bir süre sonra düşüyor. Genişletmek için tıkla... Benim eski PC öyle idi 250 GB SSD taktım uçuşa geçti bu sorunda kalktı artık arkadaşa bakar SSD alma işi. Artı 0 Eksi
Onudabitirmeyin dedi: B Ben yaptım oldu. Bende açılınca %100 oluyor ve kısa bir süre sonra düşüyor. Genişletmek için tıkla... Benim eski PC öyle idi 250 GB SSD taktım uçuşa geçti bu sorunda kalktı artık arkadaşa bakar SSD alma işi.
Onudabitirmeyin Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #15 yntendox dedi: Benim eski PC öyle idi 250 GB SSD taktım uçuşa geçti bu sorunda kalktı artık arkadaşa bakar SSD alma işi. Genişletmek için tıkla... Benimki kasa olduğu için ve SSD'ye para yetmediği için SSD yok. (Dell Inspiron 530.) Artı 0 Eksi
yntendox dedi: Benim eski PC öyle idi 250 GB SSD taktım uçuşa geçti bu sorunda kalktı artık arkadaşa bakar SSD alma işi. Genişletmek için tıkla... Benimki kasa olduğu için ve SSD'ye para yetmediği için SSD yok. (Dell Inspiron 530.)
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 24 Temmuz 2021 #16 Onudabitirmeyin dedi: Benimki kasa olduğu için ve SSD'ye para yetmediği için SSD yok. (Dell Inspiron 530.) Genişletmek için tıkla... Anladım bir ara bütçe olursa güncelle uçuşa geçiyor sistem Artı 0 Eksi
Onudabitirmeyin dedi: Benimki kasa olduğu için ve SSD'ye para yetmediği için SSD yok. (Dell Inspiron 530.) Genişletmek için tıkla... Anladım bir ara bütçe olursa güncelle uçuşa geçiyor sistem
Onudabitirmeyin Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #17 yntendox dedi: Anladım bir ara bütçe olursa güncelle uçuşa geçiyor sistem Genişletmek için tıkla... Ama SSD takılmıyor bilgisayara Artı 0 Eksi
yntendox dedi: Anladım bir ara bütçe olursa güncelle uçuşa geçiyor sistem Genişletmek için tıkla... Ama SSD takılmıyor bilgisayara
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 24 Temmuz 2021 #18 Onudabitirmeyin dedi: Ama SSD takılmıyor bilgisayara Genişletmek için tıkla... Slot yok anladım işin zor umarım yeni PC alırsın dostum Artı 0 Eksi
Onudabitirmeyin dedi: Ama SSD takılmıyor bilgisayara Genişletmek için tıkla... Slot yok anladım işin zor umarım yeni PC alırsın dostum
Onudabitirmeyin Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #19 yntendox dedi: Slot yok anladım işin zor umarım yeni PC alırsın dostum Genişletmek için tıkla... Umarım alınır. Laptop var şu an tamirde. Açılmamıştı ve tamirde. Lisede istediğim liseyi kazanırsam alınır. (bilişim bölümü.) Artı 0 Eksi
yntendox dedi: Slot yok anladım işin zor umarım yeni PC alırsın dostum Genişletmek için tıkla... Umarım alınır. Laptop var şu an tamirde. Açılmamıştı ve tamirde. Lisede istediğim liseyi kazanırsam alınır. (bilişim bölümü.)
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 24 Temmuz 2021 #20 Onudabitirmeyin dedi: Umarım alınır. Laptop var şu an tamirde. Açılmamıştı ve tamirde. Lisede istediğim liseyi kazanırsam alınır. (bilişim bölümü.) Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin dostum bende 6 yıl laptop kullandım neler çektim neler şimdi sistem topladım şükür sende yaparsın emin ol Artı 0 Eksi
Onudabitirmeyin dedi: Umarım alınır. Laptop var şu an tamirde. Açılmamıştı ve tamirde. Lisede istediğim liseyi kazanırsam alınır. (bilişim bölümü.) Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin dostum bende 6 yıl laptop kullandım neler çektim neler şimdi sistem topladım şükür sende yaparsın emin ol