Arkadaşlar HDD tam 4 kere bozuldu.
HDD markamı bilmiyorum bilgisayarımın markası Turbox %100 2.el toplama zaten.
Acaba bu sorunun çaresi olarak HDD'yi bilgisayardan söktürüp 1TB SSD alsam sorun çözülür mü?
İşte Güç kaynağı ve ekran kartımı değiştiricem 10k gibi bi bakiyem olucak inşO bilgisayara hiçbir şey alınmaz bence 6 aya kalmadan çöpe gider.
Maalesef 10k bakiyem var pc almayıda düşünmüyorum bi kaç parça değiştiricem bilgisayarımdaKomple bilgisayar alsan daha iyi olur.
Bende öyle düşünüyorum ama bilgisayardan hddyi çıkarsam sıkıntı olur mu?Hard diskler tam bir başa beladır ona çok iyi bakmanız gerekiyor ki ona rağmen bozulabiliyor en iyisi SSD almanızdır.
Çünkü yeni nesil oyuncu bilgisayarlarının hepsinde sadece ssd 512 gb satılıyo diye biliyorum.Hard diskler tam bir başa beladır ona çok iyi bakmanız gerekiyor ki ona rağmen bozulabiliyor en iyisi SSD almanızdır.
Arkadaşlar HDD tam 4 kere bozuldu.
HDD markamı bilmiyorum bilgisayarımın markası Turbox %100 2.el toplama zaten.
Acaba bu sorunun çaresi olarak HDD'yi bilgisayardan söktürüp 1TB SSD alsam sorun çözülür mü?
Ben 1 hafta tatile gitmiştim başka şehire pc yerinden canlanmadı 1 hafta boyunca geldimki d disk scan repairing hatası vermeye başladı sonra bios hatası vermeye başladı disk info kontrolü yaptığımda Hdtuneyle ilk kutucukların hepsi damaged çıkınca moralim bozuldu dahada beklemek istemedimCrystalDiskInfo'dan sağlığa bakın.
Ben 1 hafta tatile gitmiştim başka şehre PC yerinden canlanmadı 1 hafta boyunca geldimki D disk scan repairing hatası vermeye başladı sonra BIOS hatası vermeye başladı disk info kontrolü yaptığımda HD Tune'yle ilk kutucukların hepsi damaged çıkınca moralim bozuldu daha da beklemek istemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.