HDD algılanıp sonra tekrar algılanmıyor

RematX

Hectopat
Daha fazla  
HDD algılanıp sonra tekrar algılanmıyor çıkartılmış olarak gözüküyor ne yapabilirim bunu çözmek için.

Hocam kısaca yazmanı istemedim zaten, ayrıntı verin diyorum mesela gitmeden önce disk %100 kullanımı yapıyor mu veya sistemi donduruyor mu gibi gibi.
hayır %100 kullanım yapmıyor birşeyde yazdırmıyorum win zaten sdd de onun için işletim sisteminde de sıkıntı yok
kablosunu değiştirdim bu sefer hiç gözükmüyor

Aygıt yöneticisinden donanım taraması yapın(4-5 kere yapın taramayı), diskiniz gelmezse bilgisayarınızı kapatıp SATA Power kablosunu çıkartıp takın veya fazladan kablo var ise onu takın(tam oturttuğunuzdan emin olun).

Aygıt yöneticisinden donanım taraması yapın(4-5 kere yapın taramayı), diskiniz gelmezse bilgisayarınızı kapatıp SATA Power kablosunu çıkartıp takın veya fazladan kablo var ise onu takın(tam oturttuğunuzdan emin olun).
aygıt yoneticisin donanım taraması yaptım hdd geldi fakat hdd nin içine klasör oluşturunca direk gidiyor hdd

Sorunu çözdün mü kral bende de var aynı sorun sistemım M.2'de diğer HDD 1TB yan dısk SSL'i değil PC açık sürekli girip çıkıyor anlık kabloları çıkarıp taktım yine aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı